Så många som läser...

Ja, det är så många som läser min blogg varje dag och det är vekligen jätte roligt.

Det mindre roliga är att jag nästan aldrig får några komentarer. Komentarerna skporrar en lite till att skriva och få nya ide'er om ämnen att skriva om....

SÅ LÄMNA GÄRNA LITE KOMENTARER!!!

Kram och ha en härlig Lördag!

Torsdag!

Morgonen började med ett hårt ben och axel pass på gymmet som avslutades med 20 min på Cross trainen. Gott som tusan.
Va och handlade inför helgen,barnen kommer ju idag så då vill och behöver vi lite mer mat i kylskåpet.
Dagen gick gick ganska sakta i väntan på mina "stora" älsklingar.
För första gången på jag vet inte när så satte jag mig ner i soffan mitt på dagen när Nova sov och läste en bok. Ja ni såg rätt,JAG LÄSER EN BOK UTAN TVÅNG!!! Faktiskt riktigt skönt och avkopplande.

Vid 14.00 dök barnen upp. Hemmet blev på bara några minuter omgjort till skönheys salong och jag var kunden. Julia målade mina naglar på fingrarna och fixade håret på mig medan Anton målade tå naglarna och sminkade mig...

Hela behandlingen avslutades med en helkropps masage...goa ungar. "Vad jag älskar er!"

Japp,så fint blev det...






Efter behandlingarna så blev det lite mellanmål i form av banan innan jag,Julia och Nova åkte till Knalleland och handlade lite födelsedags presenter till kusinen Emilia som skall ha kalas i morgon.

Mina små "ap" ungar


Det blev ytterligare ett besök på gymmet nu ikväll men dock bara kondition på Crosstrainen.

Nu väntar sängen.
Natti natti!


Onsdag!

Blev en lång morgonpromenad idag med Nova i vagnen som avslutades på Ica maxi. Idag skulle vi få lunch gäster i form av mammor och bebisar. Lagade Chili con carne med bröd och sallad till,enkelt och gott. Till efterätt gjorde jag en super god vit kladdkaka, receptet kom ifrån Fru Linden och resultatet blev strålande och var super enkel att utföra.

Vit kladdkaka!
200g vit choklad
100g margarin
3 dl strösocker
3 dl mjöl
3 ägg

Granering:
Nötkräm
Hallon

Smält margarinet och den vita chokladen i en kastrull. Tag av kastrullen ifrån plattan och blanda sedan i strösocker,mjöl och ägg. Häll i en smord form och in i ugnen i ca 30 min i 175 grader.

När kakan kallnat något bred över ca 4 st Nötkräm över kakan och toppa med hallon.

Sååå gott.

Våra lunch gäster idag bestod av Anna och hennes Ellen, Malin och prins Wille samt Lin med sin lilla docka Bell. Nova blev plötsligt jätte stor bredvid alla bebisar. Inte tala om Ellen som "alltid" varit minst blev också "gigantisk" bredvid de två andra små liven som knappt är en månad. Nova sov dock över lunchen.
Man fattar inte hur fort tiden går med de små fören det "kommer" mindre.
Det blev i vilket fall en mysig lunch och i vanlig ordning många härliga skratt. "Tack Tjejer för en mysig eftermiddag!"

Bell och Prins Wille slog sig ner på var sin sida om Chili con carnen...


Ellen är inte mins längre...men ack så söt!


Snögga flickor...Anna och Lin


Om inte lika snygga så väldigt glada;-) Malla och Jag...


Prins Wille med sin fina Mor


I kväll var min Svägerska Lena här och passade lillskruttan en stund medan jag tränade och Baby va och övade på att svettsa. Kan ju inte missa Onsdagens step/styrka pass....kan säga att det käns i kroppen nu.

Tisdag!

Vaknade ganska "sent" idag. Skulle möta Anna och Ellen på öppna förskolan på morgonen så det blev inta någon jätte lång morgonpromenad denna morgon. Gick iaf till öppna förskolan. Nova älskar verkligen detta stället och inte tala om hur mycket hon ÄLSKAR sångstunden.
Det är så roligt att se hur hon för varje vecka utvecklas mer och mer. Det fullkomligt lyser om henne.

Väl hemma igen runt lunch tid så kom Svärmor och passade lillskruttan medan jag gymmade lite,rygg och biceps.

När Baby kom hem så hade vi bara en allmänt mysig eftermiddag innan jag åkte till gymmet igen och körde lite Body step. Hur kul som hellst. Va helt slut när jag äntligen satte mig i soffan på kvällen...

Nu är det snart dax för min älskade man att göra sitt slutprov till rörläggare. Nästa vecka skall han tillbringa 4 dagar i Jönköping för att testas. Hoppas för allt i världen att han klarar det så att han snart kan få ett jobb igen. Denna veckan har han tillbringat på Lernia för att bli bättre på att sevettsa och där med förbättra sina chanser till ett godkänt provresultat.

"Älskar dig Baby! Håller tummarna för att du skall klara detta!"

Kram

Måndag!

Ja då va helgen över igen..
Svärmor kom på morgonen för att passa Nova när jag tränade,bröst och triceps.Efter passet så tog jag,Anna och lilla Ellen en promenad runt Knalleland och Getängen. Gott som bara den.
Väl hemma väntade en trött liten Nova,hon somnade bara jag la ner henne i sängen.
Passade på att städa,byta lakan i allas sängar och börja tvätta...så tråkigt men ack så slönt när det är gjort.

När Nova vaknade så tog vi en promenad som slutade på Ica Maxi.
Väl hemma igen så insåg jag att dagen redan gått och det va dax för vår lilla skatt att sova för natten... Vart tog denna dagen vägen kan man undra?

Lördag och Söndag!

Ja helgerna försvinner så fort. Man hinner inte blinka fören de är över.
I Lördags blev det en långpromenad på morgonen alldeles alena runt Kransmossen. Det är verkligen rofyllt att gå i skogen tidigt på morgonen.
När jag kom hem så begav sig Baby ut på en liten runda och sen va det dax att nana för lillskruttan.
När vår lilla höna sov så passade jag på att åka ner på gymmet en sväng... Baby spelade ju tv-spel och skruttan sov. Körde rygg och triceps.

När Nova vaknade så packade vi in oss i bilen och åkte till Knalleland en sväng,Lekborgen. Busade och lekte i någon tima innan vi åkte och handlade mat för kvällen. Revbenspjäll stod det på menyn med ostar i alla dess slag,bröd och kex.
Innan vi satte oss ner och njöt av alla godsaker så gick jag och fru Linden en långpromenad på Trandared.

Söndagsmorgonen var seg och mysig. Inte fören runt Lunch när Nova sov så gick jag en långpromenad. Skönt att vara hemma lite tillsammans någon morgon.
På eftermiddagen bjöd vi ner lilla Svärmor,svägerskorna Eva och Jessica samt Emilia på våfflor. Mumma vad gott det va!
Kvällspromenaden på Söndagar har blivit till en rutin nu så jag åkte till Jenny och vi gjorde samma runda som förra Söndagen,dock utan Anna Panna.

Kvällen tillbringade jag med min Baby i soffan framför tvn...



En mysig Fredag!

Äntligen helg.
Baby va ledig idag så jag passade på att ha date med Anna på gymmet på morgonen.
Fick en dunder dryck av Matias. Kände mig så trött. Den va inte bara god(smakade röda hallonbåtar) utan 500ml inehöll 9 koppar kaffe. Jösses vad bra det gick att träna efter detta.
Idag va det dax för ben och axlar. Blev bjudeb på en liten goer drink av fröken Grundström så att jag skulle orka med en lång promenad hem igen. Det blev samanlagt en hel förmiddag till gym, promenader och lite dryck där i mellan.





Ellen med 18 koppar kaffe...


På eftermiddagen va det Babys tur att få va lite för sig själv. När Nova sovit middag så satte jag henne i vagnen och vi promenerade till Fam Karlsson/Ström på Hestra. Vi tillbringade hela em där. En mysig em med lite pulkåkning och mys inne. Promenerade hem vid 17.30.
Baby fixade plankstek och vi åt en massa godis. Pappa ploppade upp som gubben ur lådan runt kvällskvisten också så han tillbringade kvällen med oss ch Lets Dance. Mysigt.



Något är spännande på tvn...




Mys med Noel(även kallad Carl-Jan)


Torsdag!

En dag som gick i 150km/timman. Skönt men ack så trött jag blir på mig själv att jag inte kan "tagga" ner lite inombords.
Dagen började i vilket fall med en morgonpromenad,som vanligt skönt och uppfriskande.
Väl hemma igen blev et plock av disk,kläder och alla andra prylar som bara pridits ut i hela lägenheten.

Baby kom hem vid lunch idag och då passade jag på att besöka gymmet,det blev rygg och biceps idag.

I snöstorm blev det även en långpromenad med Anna och Ellen på eftermiddagen.

PÅ kvällen lyxade jag och Baby till det med Thai mat och vin. Så gott.

Onsdag!

Baby hade inte jobb idag så denna morgonen tog vi gemensamt en långpromenad hela familjen. Kallt men jätte mysigt. Svårt att veta hur man skall klä de små när det är så kallt ute. De sitter ju stilla hela tiden. Förstod snart att något inte va bra för hon gnällde nästan hela vägen.

Väl hemma så va det dax för lillskruttan att sova middag. Baby va också helt slut efter promenaden och blev sittandes i soffan i princip resten av dagen.
Jag åkte och stor handlade hem en massa mat, det är så tråkigt men så skönt när det är gjort.

Vid 17.00 va det dax för step/stykan på gymmet. Jag kan gå och vänta och längta efter Onsadgen i flera dagar,så j*vla roligt är det. Dock helt slut efter så soffan blev min vän resten av denna kvällen.


Tisdag!

Morgonen började med en långprommenad runt stallet,damsvedjan och slutligen Kristineberg och öppnaföskolan.
Blev frukost i form av nybakade frallor och protein drink när vi kom fram, de är så enormt goda dessa frallor och så lätta att göra. Ska lägga ut receptet här när jag har det ramme och kommer ihåg det.
Det blev sång,lek och bus i ett par timmar innan vi gick hem igen och svärmor kom.
Jag åkte till gymmet och svärmor passade vår lilla skatt.
Idag fick jag mitt nya träningsprogram,jag är så glad.

"Tack Anna och Mattias för all hjälp,ni är så underbart snälla som hjälper mig så med träningen. Massa kramar till er båda.!"

Upplägget nu blev ett tre splits program som föll mig i smaken jäte mycket.
Dag 1: Bröst,Triseps och Mage
Dag 2: Rygg,Biceps och mage
Dag 3: Ben,axlar och mage

Förmodligen så blir det väl en fjärde dag men då kör jag efter mitt en splits program,detta käns så j*vla roligt. Blev så otroligt taggad nu.

På kvällen skulle jag gå och köra ett konditionspass i fórm av Body step,kommer dit 18.40 och tror att passet börjar 19.00,shiiii fick jag!! Passet hade börjat 18.30. Så för min dra del blev det bara att åka hem igen. Va så ARG. Egentligen hade jag kunnat gått in och kört på bandet eller något men när man är inställd på en sak så tvär vänder jag istället.

Det blev till att åka hem och sätta sig i soffan istället och äta massa Chili con carne...gott och starkt.

Måndag!

Måndagar efter att barnen har åkt är alltid jobbiga.
Denna Måndagen känedes det extra jobbigt av någon anledning.
Jag och Nova gick iaf en morgonpromenad.
Resten av dagen gick långsamt. Alla dagar som alltid annars brukar gå så fort.
Fixade och donade lite här hemma.
En slö och slapp dag.

Söndag!

Det blev en långpromenad även denna morgonen,skönt och uppiggande effteråt. Har laddat ner lite "ny" musik till mp3n. Undra hur många i 30 års åldern det är som går och lyssnar på The Pinks? Ni minns väl de små pojkarna som drömmer om att få vara Stålmannen???

Dagen gick i ett rasande tempo. Åkte ner till gymmet och körde lite styrketäning innan det va dax att åka till Gislaved för att lämna barnen till sin far.Det är alltid lika jobbigt att lämna dem. Även att jag vet att de har det jätte bra tillsammans med honom så åker jag alltid därifrån med tårarna rinnandes ner för kinderna. Det gör så ont.

"Julia och Anton! Mamma älskar er så otroligt mycket,puss mina små trollungar!"

Direkt därifrån åkte jag vidare till Hulta för Söndagens andra promenad med Jenny och Anna. Alltid roligare och lättare att gå ihop med någon. Särkilt när det är trevligt sällskap....

När jag kom hem runt 20.00 så hade Baby lagat mat och gjort det lite mysigt här hemma. Så gott att bara få sätta sig utan att man lyft ett finger.

"Tack Äskling!
Du vet väl om att du är det bästa som finns,älskar dig så otroligt mycket. Trodde aldrig att jag skulle möta kärleken igen...men det gjorde jag. Jag är så tacksam för ditt tlamod med mig. Du och barnen är det som gör mig hel!"

Alla hjärtans dag...

MASSA KRAMAR TILL ALLA MINA NÄRA OCH KÄRA DÄR UTE PÅ ALLA HJÄRTANS DAG!
MÅNGA AV ER BETYDER SÅ OTROLIGT MYCKET FÖR MIG,ALLA PÅ OLIKA SÄTT.
JAG HAR EN UNDERBAR FAMILJ,TRE FRISKA UNDERBARA BARN,UNDERBARA VÄNNER SOM BETYDER SÅ OTROLIGT MYCKET FÖR MIG. TILL ER ALLA,TACK FÖR ATT NI STÅR UT MED LILLA MIG!

KRAM PÅ ER!!!


Fredag!

Morgonen brörjade med en långpromenad för både mig och Peter fast i skift. När jag kom hem ifrån promenaden så hade jag två missade samtal och ett med på mobilen. Inte helt oväntat så ville Julia åka hem efter att ha försökt att åka slalom EN gån och trillat. Julia är verkligen ingen utomhus människa eller ett barn som gillar fysisk aktivitet.
Dagen innan hade jag förklarat att de skulle vara ute hela dagen,det kommer att vara kallt och det ÄR svårt första gången man åker. Hon skulle åka med ändå....


Planerna för dagen fick göra ett helombyte. Vi packade in oss hela familjen i bilen och åkte till Ulricemansbacken. Anton fick ta över skid utrustningen som var betald för en hel dag. Swich sa det sen va han borta,han åkte upp i liften själv utan att trilla och tog sig ner på massa olika vis men roligt hade han.
Vi grillade lite korv. Julia och Nova åkte lite pulka.

Syskonen Sanell är så olika i sina sätt att vara. Julia älskar att sitta och pyssla,läsa,skriva osv, medan Anton älskar att vara ute. Att få utmaningar och kämpa tills han klarar det medan syrran är tvärt om.

På kvällen va jag helt slut efter att ha sprungit upp och ner i backen. Vi åt lite god mat i form av potatis gratäng,chivbavchi (ingen aning hur det stavas) och en super god grönsallad med fetaost. Mumma.
Anton somnade innan maten,helt slut eftter dagens utmaning medan Julia låg mellan mig och Peter och kollade på Lets dance. En super mysig kväll.

Torsdag!

På morgonen satte vi Nova i vagnen sen begav jag och mina barn oss till Öppnaförskolan.
Jösses vilket gnäll innan vi va framme,det va ju såååå jobbigt att gå. Väl framme så hade vi en super mysig stund med sång och lek.
Väl hemma igen så ringer "kusin" Emilia och vill leka med Julia så JUlia åker till Emilia,Jag och Anton till gymmet och Nova blev hemma med pappa. Barnen gilar att få följa med till gymmet så i det fallet har jag väl tur.

Julia ringer senare på em/kväll och vill sova över hos Emilia för att på Fredagen sedan åka till Ulricehamn och åka slalom,det fick hon.

Jag tog en promenad på kvällen medan Anton satt hemma och "klurade" på vad det skulle bli för kvällsmat. Han fick bestämma iom att Julia va hos Emilia. DEt blev inte helt oväntat: Tacos. Vi hade en mysig kväll i soffan med kramar och kel. Mina barn älskar att bara att ligga och kramas,det är sååå mysigt.


Onsdag!

Idag kom barnen, gud vad skönt med lite liv och rörelse.
Innan barnen kom så hann jag med en morgon promenad,det var skönt och uppfriskande. Lagom till att jag landade på parkeringen här utanför så kom de. Gud vad jag har längtat.

Vi packade ganska direkt in oss i bilen hela familjen och for iväg till Dalsjöfors badhus. Det va länge sedan vi va och badade nu. Nova va till en början lite avaktande men efter ett litet tag så blev hon tuffare. Hon såg Julia och Anton hoppa ifrån kanten,då skulle hon också göra det.
Helt klart en supermysig förmiddag.







Eftermiddagen gick till matlagning,disk och allmänt "plock".
Vid 17.00 åkte jag och de "stora" barnen till gymmet. jag körde step/styka. Passet gick hyffsat bra men kände att jag var ganska trött i kroppen....
För lite mat? 
För mkt stress?
Ingen vila?
Kombination kanske?

Tisdag!

Vaknade i lagom tid för att hinna med en liten promenad som avslutades på Kristinebergs öppna förskola.
Hade med mig en Protein drink och åt frallor till frukost där,kunde inte bli mer perfekt.
Promenerade hem runt lunch.
Baby fortfarande är hemma så jag passade på att åka och träna lite styrka på gymmet, blev även 20 min crosstraining. Helt klart nöjd.
Eftermiddagen tillbringade jag hos lilla mamma på sjukhuset. Hon blir utskriven på Fredag så det ska bli skönt/roligt. Känns bättre att hälsa på och hjälpa henne i hemma miljö.

Vid 18.30 va jag återigen tillbaka på gymmet men nu för ett Body step pass,denna veckan med Tomas.
Anna som brukar hålla i detta passet är bortrest så Tomas skulle hålla i det denna Tisdag. Jag måste erkänna att jag va lite skeptisk till detta till en början, förutfattade meningar tror jag att det kallas.... Passet blev KANON bra,riktigt kul.

Baby stod färdig med chili con carnen när jag kom hem så det var bara att slå sig ner. Gott.

I morgon kommer mina "stora" barn,jag blir komplett...

Måndag & pulkåkning!

Morgonen började i vanlig ordning med en långpromenad med Nova i vagnen,innan frukost.
Det blev snabt hem för återhämtning i form av gröt och protein drink,disk och mellis till lill hönan innan det var dax för dagens gym pass.
Det gick hyffsat bra idag,börjar att våga lägga på lite tyngre vikter nu så det är kul. Handlade lite på vägen hem sen var det dax för mat för oss igen.
Började tvätta vid 15.00 sen satte jag Nova i bilen och for iväg till Kransmossen.

Äntligen blev det av att vi sågs. Marie som jobbar som lärare har sportlov denna veckan och det känns verkligen som evighetar sedan vi sågs mitt på dagen en vanlig vardag,med henne och Noel. Anna och Ellen va också med.
Vi åkte pulka och drack varm choklad. Jätte mysigt men en ganska kort stund. Pricken över iet var att Malin och lilla Wille kom också. Det lilla knytet så söt han va. Tiden går så otroligt fort,jag fattar inte vart den tagit vägen. Ibland vill jag bara stopa den för ett tag.

Mammorna med "Bad hair day"


Mor och dotter ska åka pulka


Noel va tuff och åkte själv...


Medan flickorna stod nerdanför med öppna armar och tog emot prinsen...


Noel och Nova tar en liten power vila...


Söta Ellen,dock lite trött.


Och ÄNTLIGEN så fick vi träffa lilla wille för första gången,så fin han va!


Kram kram

Söndag &Kalas!

Morgonen borjade med sovmorgon då Baby gick upp med vår dotter,så skönt att få ligga kvar i sängen ibland.
Tog en förmiddags promenad med Anna panna,även då barnfri. Även Anna,så det gick i ganska bra tempo.
Hann knappt hem innan det var dax att åka iväg igen. Svägerskan Lena fyller 37 år på Onsdag och det skulle vi fira denna Söndag.
Det bjöds på potatisgratäng och lax med diverse tillbehör och tilleffterätt blev det glass med fruktsallad. Så gott.

"Tack söta svägerska för god mat och trevlig stämmning.
Om jag glömmer gratulera dig på Onsdag så Grattis kära du på din födelsedag ,lite i förskott."


Lena blev rejält uppvaktad av syster dottern Emilia!


Me unt Peter



Våran lilla höna


På kvällen blev det ytterligare en långpromenad med Anna men denna rundan gjorde även Jenny oss sällskap. Eller egentligen så va det jag och Jenny som skulle gå på kvällen så Anna gjorde oss sällskap,
Hur som hellst så va vi tre stycken som gick en långis. Nu är det inbokat kl 19.00 varje söndag.
"För ni har väl inte ångrat er flickor?"


Lördag!

I Lördaags under dagen hände inte så mycket för egen del. Jag va bara så trött.
Baby va gullig och tog med sig Nova en stund så att jag bara fick va lite för mig själv och vila. Jag va nog trevligare att ha att göra med när jag fick göra det.
Men när de kom hem så kände sig Baby lite dålig och hängig så nu va det min tur.
Jag satte Nova i vagnen och vi gick en långpromenad på 1,5 timma. Det va skönt och precis vad jag behövde.

Denna kvällens aktiviteter blev helt "fel".
Vi va bjudna på 30 års kalas hos gemensamma vänner. Vi hade inte lyckats att få tag på någon barnvakt så vi bestämde oss för att Baby skulle gå iom att det va mannen i det hushållet som fyllde år. Jag skulle ta med mig Nova till Anna för melodifestivalskväll.
När jag och Nova kom hem ifrån promenaden så ligger min lilla älskling under en filt och bara skakar och har feber.
Nu blev det ju alltså så att INGEN av oss då gick på Kevins 30 års fest. Alltt blev så tokigt planerat.



"Kevin!
Stort Grattis till dig på din stora dag och hoppas att du fick en underbart rolig 30 års fest.
Massa pussar och kramar till dig!!!"

Vid 18.00 lämnade jag hemmet. Jag åkte som sagt till Anna för melodifestivals kväll. Vi bev 5 tjejer. Det stod Tacos på menyn. Även massor med chips och godis.
Det var länge sedan som jag hade så roligt,länge sedan jag skrattade så mycket. Alla tjejerna är ganska olika men fungerar väldigt bra tillsammans och med allas olika erfarenheter och upplevelser så blev kvällen verkligen hur kul som hellst.

"Tack Anna för återigen en helt fantastiskt rolig kväll!"


För er som inte va med ser det nog väldigt konstigt ut...men KUL va det!!!


Fick även inbjudan till Fest!


Temat är 70 tal. En fest som firar det mesta... Jenny har fyllt 30 år,Jenny & Jörgen har gift sig,de har flyttat och görgen har tagit examen till konstapel. "

"Grattis till er båda!
Ser verkligen fram emot dennna fest!
Kram och tack för inbjudan!"

Nu till problemet:

NÅGON SOM VET VART JAG KAN KÖPA,HYRA ELLER LÅNA  70 TALS KLÄDER???
DET ÄR PRIS PÅ BÄSTA KLÄDER OCH JAG MÅSTE NATURLIGTVIS VINNA:-)
SÅ SNÄLLA HJÄLP MIG!!!

Kram

Äntligen Fredag!

Morgonen började med ett pass på gymmet,åter igen med min "PT". Körde ingen kondition alls denna förmiddag utan la all vikt på styrkan,vilket va svårt för jag hade sån träningsvärk.
Efter passet så åkte jag hem ch packade in Nova i bilen och vi åkte till Mamma/Mormor för att besöka henne på lassarettet. Nova åkte rullstol med Mormor. Lilla mamma va mycket piggare än igår så man märker att hon är på bättringsvägen,skönt.

Efter besöket hos mamma så åkte vi vidare på Trandared och Kransmossen för en promenad med Anna och Ellen. Sablar vad tungt det gick att gå. Vi konsaterade arr det måste vara för snön,absolut INTE dålig kondition.

När vi kom hem senare på eftermiddagen så va Baby redan hemma. Mysigt att han kommer hem lite tidigare ibland,särskillt en Fredag.
Baby åkte och handlade inför kvällen. Jag hade bjudit ner hans mor på lite middag på kvällen. Känns som att jag hela tiden bara tar av hennes hjälp och aldrig ger tillbaka. Jag vet att hon älskar att "umgås" med sitt lilla barnbarn men ibland så vill man bara visa sin tacksamhet. "Tack lilla Svärmor för all hjälp med vår lilla skatt!"
Det blev plankstek,godis och Lets dance.


Kram


Torsdag!

Det är vekligen jätte kul att få hallen omtapetserad men fy satan vilket "meck" det är när man har en liten på 15 månader som springer överallt och äter på precis allt.
Målaren kom i vilket fall vid 9.00 tiden.
Jag och Nova åkte till öppnaförskolan. Det är verkligen tur att det stället finns. När ingen annan kan eller hinner ses en sån dag som man bara måste hemifrån. Det bästa av allt,hon fullkomligt älskar stället. Så i tre timmar va det lek och bus.
När vi kom hem igen så var målaren fortfarande kvar och svärmor kom. Jag skulle åka och träna lite styrka på gymmet med världens bästa "PT: Anna Grundström."
Det va sov dax för lill hönan så svärmor fick "uppehålla" målaren medan jag tränade.

När jag kom hem så möttes jag av en superfin hall och ett barn som fortfarande sov...
Jag satte alltså igång direkt med att skruva tillbaka allt på sin "rätta"platts,Nova vaknade men svärmor som är fantastisk tog henne medab jag damsög och torkade av golven...vipps va kl 16.00 och pappan i huset kom hem.

Fondväggen och lite av resten av hallen...


På kvällen va jag och hälsade på lilla mamma som börjat att repa sig efter sin operation.
Puss lilla mamma!

En hektisk dag idag också...

Ja jag har inte sutit ner många minuter idag heller men jag gillar oftast sådana dagar.
Morgonen började med att målaren kom och jag visade honom vilka plugghål som skulle vara kvar och försökta att göra honom hemmastadd. Baby har varit hemma idag,inget jobb. Men han ska jobba i morgon.

Tog mig en morgonpromenad ensam,man får passa på när pappan i huset är hemma. Jag avslutade promenaden på Ica maxi för att köpa semla till lilla målaren.
Han spacklade och rev tapeter medan vi hade fullt upp med att håll Nova ur vägen. Hallen är ju värst att tapetsera när man har barn. Ett ställe som man måste passera för att ta sig någon annan stans i lägenheten.

Dagen gick. Har fixat och donat mest hela tiden. Ringt samtal om allt möjligt. Sånt man inte får tid till när man är ensam hemma med barn. Försäkringsärenden,dagis platts till Nova osv.

Vid 17.00 åkte jag till gymmet för att köra veckans höjd punkt, step/styrka. Passet brukar vara super jobbigt men idag slog det alla rekord. Jag kommer inte att kunna röra mig i morgon men det är det värt.

Mamma har opererats idag. Hon har stelopererat sin ena fot,bla togs en bit av höftbenet och sattes i foten. Operationen har gått bra så nu ligger hon på avdelning. I morgon blir det såklart ett besök dit.

"Tänker på dig lilla mamma!
Älskar dig så mycket. Massa pussar och kramar till dig!"


Ny dag och nya "tag"...

God morgon!
Tisdagen blev en betydligt bättre dag, som tur va.
Jag och Nova gick en ganska kort morgon promenad denna morgonen. Gick förbi Ica Maxi och handlade lite.
Tog bilen till öppma förskolan idag för att kunna hämta lilla mamma effter som har sin bil på lagning.
Öppna förskolan va lika mysigt som vanligt. Nova kan rörelserna till nästan alla sånger nu,det lyser om henne när musik stunden börjar.
Mamma skulle passa lillskruttan medan jag skulle gymma lite så vi åkte och hämtade henne direkt efter öppnis.

Anna och Ellen va och tränade samtidigt,det går så mycket lättare när man har någon som puschar på en när man styrketränar. Anna är grymm på det.
"Tack kära vän för all hjälp och pepping,du är bäst,puss på dig!!!"

Väl hemma igen så blev det storstädning och tvätt, inte helt lätt med en liten donna som gärna vill "bo" i skurhinken. När jag tömde hinken så va det inte bara vatten och skumm. Julias leksakstelefon,en napp,en boll,en penna mm.
Jag va verkligen helt slut när jag va färdig.
Precis när jag hällt ut skurvattnet så ringer telefonen...målarn. Han kommer och river tapeter,spacklar och slipar.Jätte kul att det händer. Men om detta samtal kunde kommit bara någon timma innan. NU MÅSTE JAG GÖRA OM ALLT IGEN!!!

På kvällen va jag och körde Body step på gymmet,kul att köra något annat ibland.

Pappa kom på besök när jag precis kom hem och ville ha håret klippt. Egentligen ville jag bara säga NEJ men kan inte det till lilla pappa. Så vid 21.30 stod jag med saxen i högsta hugg.

Första gången som jag satte mig ner denna dag var 23.00,då att jag inte utan låg i sängen...

Kram

Fy vilken hemsk dag!!!

Jag hoppar över att skriva något om Måndagen,hade helt enkelt en för jävlig dag.
Inget va bra...
Sov och åt om vart annat,va allmänt otrevlig mot min omgivning osv...

FÖRLÅT ALLA NI SOM BLEV DRABBADE AV MIN DÅLIGA MÅNDAG!!!



Mys!

Ja helgen har varit så mysig. Fint väder men kallt. Alla barnen i min närvaro. Egentligen så har vi inte gjort något speciellt utan bara njutit av varandras sällsakap.
I Lördags förmiddag så va vi hos fotografen hela familjen. Det blev en hel del bra bilder,nu gäller det bara att välja ut de som man vill ha...Man vill ju ha alla.

Dagen gick. Julia va hos sin "kusin" Emilia en stund. Jag passade då på att ha liten "egen tid" med Anton. Vi lämnade Baby och Nova hemma och åkte till stan.
Vi åkte skridskor på torget,drack varm choklad med grädde. Mötte även Anna och Marie som va på shopping. Gick en stund med dem. Sen blev det såklart LÖRDAGS GODIS innan vi återvände hemmåt.
Jag gick även en långpromenad innan jag for och hämtade min stora skrutta.
Kvällen blev lugn och mysig framför tvn.

Om Anton hade åkt skridskor så måste det ju vara rättvist. Efter min morgonpromenad på Söndagen så åkte vi hela familjen ner till stan för lite skridsko åkning och åter igen varm choklad med grädde.
Vi mötte även upp lilla mamma/mormor och lilla Pappa/morfar i stan. Morfar har fyllt år så vi passade på att fira med middag på Mc donalds.
Innan barnen fick åka med Morfar till sin pappa så han vi med eftermiddagsfika och lite presenter till morfar.





Fredag!

Nu är dom äntligen hos mig mina små knattar,fyllda med energi och liv. Lägenheten vi bor i började leva på nytt så fort barnen steg innanför dörren i Torsdags.
I Fredags morse blev det en långpromenad med svärmor som barnvakt. Faster Lena kom lagom tills att jag kommit hem och vi,Julia och Anton åkte och tvättade svärmors bil som lite tack för hjälpen. Hon är snäll den lilla tanten som ställer upp och hjälper till så mycket som hon gör.
Lena stannade kvar och Barbro åkte hem. Nova sov,Lena och Julia spelade spel och Anton följde med morsan till gymmet.
Anna och Marie va också på gymmet så idag va det lättare att köra. Ibland behöver man lite "pepping".

Eftermiddagen gick sedan till att leka och busa.

Jag och Anna fick ett stolle ryck och fick för oss att springa upp ocjh ner för en super duper brant backe innan vi satte oss i tv soffan. Sagt och gjort. Anton va med och sprang lite han också. SATAN VAD JOBBIGT DET VA!!!! Innan start så tänkte jag att det inte skule vara så farligt jobbigt,10 ggr klarar vi lätt. Visst!!!! Det va super jobbigt och lätt va det defenitivt inte. Det va skönt att sätta sig i tv soffan denna kvällen kan jag lova. God mat och en stor skål med godis. Känns som att jag gjort mig förtjänt av det va?

Mys i soffan på kvällen!


Anton kollar bolibomba ifrån Novas lilla fotölj


RSS 2.0