Torsdag och mina "stora" älsklingar kommer...

Morgonpromenad i vanlig ordning,idag hade inte Baby jobb så han va hemma med Nova medan jag och Anna gick samma runda med samma vikter som igår. Mixern blev min frukost räddning.
Hade nämligen bråttom för att hinna till öppna förskolan, kompisen Noel och sin Pappa skulle ju vara där. Det blev lek och bus i ett par timmar innan det va dax för Nova att åka hem och sova middag. Under tiden som hon gjorde det så röjde jag upp effter kakelsättaren som varit här och kaklat om ovanför diskhon och spisen, vi hadeäven fått ny spis så jag hade endel att pyssla med.

Vid 13.30 körde Baby upp mig och lillskruttan till Anna och Ellen. Vi fick lunch,lasange...mumma va det. Till effterätt blev det några stackars godisbitar som de hade kvar sedan förra helgen. Jag va INTE sen på att beodra fram skålen.

Jag satte Nova i vagnen(för den lämnade Baby av oxå) och vi gick en jätte runda hem på 1,5 timma. Allt för att tiden skulle gå så fort som möjligt...hann bara hoppa in i duschen sen kom de,BARNEN!!!

Ååååå vad jag har längtat, så nu i eftermiddag och kväll har vi bara myst och lekt.
Ser fram så enormt mycket inför helgen. Bla så har vi bokat fotograf tills på Lördag. Vi ska ta syskonkort och familjefoton. Ska bli så kul. Har inga stora planer inför helgen i övrigt utan bara mysa och njuta av alla barnens närvaro....

Kram på er

Onsdag!

Svärmor kom vid 08.00 så att jag kunde gå min morgonpromenad UTAN ett viljestarkt tjurigt barn i vagnen. Jag gick med Anna och mina vikter. Vi gick den långa rundan runt Kransmossen. Gud så gött det va.
Svärmor stannade sedan kvar nästan hela dagen. Vi åkte bort en sväng till Knalleland. Åt lite lunch och bara strosade omkring. Inhandlade mig en ny mixer så nu ska jag bli bättre med mina frukosatar och mellanmål.

Någon som har goda och nyttiga tips på smoothies till mellanmål?

Köpte semlor till svärmor och mamma så även mamma kom hem till oss under eftermiddagen. Mysigt. När Baby kom hem så åkte jag iväg till gymmet och körde ett step/styrka pass. Va verkligen evigheter sedan jag gick på det passet,dels för att jag varit förkyld och dels för att gymmet dragit ner på det passet ifrån fyra dagar i veckan till en dag i veckan...mitt ÄLSKLINGS PASS. Det var hur som hellst hur super roligt och som vanligt sketa jobbigt, så det känns i kroppen idag kan jag lova.

Kvällen blev en lugn kväll i soffan och framför datorn.

Tisdag!

Vaknade runt 8.00 både jag och lill skruttan. Tog en dusch och fixade morgonbestyren.
Satte Nova i vagnen runt 09.30. Vi gick och handlade lite innan vi sedan fortsatte till öppnaförskolan på Kristineberg. Sabla backe...phu. Hade jag tänkt liteså hade jag handlat effteråt.
Lek och bus i någon timma blev det iaf innan vi gick hem för att möta upp Mormor som skulle komma och passa Nova medan jag tränade. Körde igenom krroppen sen blev det ett intensivt pass på crosstrainen,hua vad jobbigt. Men ack så gött effteråt.

Ellen och Nova på öppna förskolan!


Ellen leker med mitt nya fina halsband!


Älskar att klättra...


Så "stor" tjej på så "kort" tid...

När Baby kom hem ifrån jobbet hade han som förslag att vi ensamma skulle gå på bio och gå ut och äta en bit mat,helt utan barn. En BRA ide tyckte mamman i familjen.
Mormor blev alltså kvar och vi åkte till stan. Gick lite i affärer,åt lite mat och kollade bio. Vi så den nya med Angelina Jolie,Chanhening(tror det stavas så). Den var hur som hells jätte bra. Rekomenderar den starkt.

Måndag!

Måndagen började med en lång promenad innan frukost men Nova i vagnen och jag i gympadojorna. Vikterna satt så klart runt vristerna. Äntligen så känner jag mig redo för riktig träning igen...HÅRD TRÄNING! Vi gick runt Parkstan,Gässlösa,aKnalleland,stan och hem. Hua vad jobbigt men ack så skönt att komma igång på morgonen. Man vaknar liksom till.
Vid lunch kom svärmor och jag stack ner till Gymmet en snabbis,körde igenom överkroppen sen stod jag 20 min på crosstrainen....Duktiga jag,hihi.

Snabbt hem,gav Nova mat och fixafe iordning mig själv och henne. In i bilen och hämtade Anna och Ellen för att sedan åka till Gällstad och göra slut på lönen som precis kommit. På vägen hem kom vi på att vi inte slösat utan sparat pengar för så mycket fynd som vi gjorde. "Det gjorde vi bra Anna!!"

KOLLA NOGA!!!
Ellen ligger faktiskt i lager 157s kundvagn gjord av nät:-)


Kl 19.00 skulle vi vara hos Marie på "bonde" kväll,nu skulle dom ju gifta sig dom små bönderna. Ja jösse jag säger då det!!! Vi va i vanlig ordning försenade men Marie fick ett fint halsband som kompensation"Förlåt Marie! Når du lagat så goda scones och fixat så mysigt!!!"

Dagen har varit hektisk men kanon mysig!

Såå"tröööög" Sööööndagaaaag!

Ja söndagen va en väldigt  läng och jobbig dag,samtidigt som den var spännade och förväntansfull.
Malin och Peter hade ju denna morgon åkt in till förlosningen för att föda sitt första barn.
Förmiddagen gick till att gå en långpromenad med Baby och jag  gympa dojorna och Nova i vagnen,rundan blev dock att jag och Peter är så olika trränade riktigt jobbig för oss båda.
Dafen gick utan att vi hörde någonting ifrån Malin och Peter...väntan var så stor. Pulade mest här hemma och va iväg en liten sväng och handlade...SEMLOR!!!

Vi skulle få fint främmande på eftermiddagen iform av Anna,Mattias och Ellen så därför fick jag lyxa till det och åka till Ica Maxi och köpa ett gäng semlor. Det blev en suoermysig och lugn semlefika ocm MITT I SEMLAN så kom sms'et som vi väntat på hela dagen. Malin och Peter hade nu fått en son!


"Malin Och Peter!
Stort Grattis till er båda. Ni har jort ett så fantastiskt bra jobb tillsammans.
Underbart fin var han också. Hoppas att ni mår bra alla tre och att vi ses SNART. Vi längtar ihjäl oss här i Borås nämligen!!!
Ta hand om er och njut, Detta ögonblicket kommer inte tilbaka... med samma lilla krabat och samma ovetante känslor.
Kram till er alla tre! "


ELLEN ÅT INGEN SEMLA...


MEN DET GJORDE NOVA...


OCH GOTT VA DET!!!


Kvällen gick sedan till att gå en långpromenad och när jag kom hem så var laxen och Potatisen varm och  färdig att inta..

Grattis Malin!



"Ja Grattis Malin på Födelsedagen,idag är det din dag!
 Klockan är nu 10.24 och 09.15 fick jag ett SMS av dig att nu är det dax... Du är alltså och föder barn på din 29e födelsedag, åååå vad spännande!
Tänker på dig massor. Lycka till nu!
Du är en kämpe uti fingertopparna så detta fixar du galant.



Lördag!

Idag på dan har vi haft en enormt mysig hemma dag,ingen stressig morgonpromenad. Frukost hela familjen tillsammans för en gång skull. Ja hela familjen va förståss inte med. Julia och Anton är hos sin pappa. Jag saknar de små liven så oerhört mycket när de inte är här. Det gör så fruktansvärt ont i mig. Trots att jag vet att de har det bra hos sin pappa så fattas de mig hela tiden...

"Julia och Anton! Mamma älskar er så otroligt mycket,ni fattas mig varje dag då ni inte är här!"


På eftermiddagen fick vi ett "ryck" och åkte iväg till Allum i Partille,shoppade lite kläder till kommande fotografering som skall ske nästa helg,åt lunch på Paprika och hade det allmänt trevligt. En riktig mys dag.
När vi va hemma vid 19.00 så fick jag mitt andra "ryck" för dagen och gick en långpromenad med mina julklappsvikter,hua vad jobbigt.
Baby va hemma och spelade xbox. så jag va nog inte så saknad:-)



Nu ska jag sussa gott... Det är någon som redan "drar stock" ute i soffan så det märks nog inte om jag går och sussar jag också...

Natti natti på er.

Kram

Veckan...

Veckan har varit ganska lugn,inget direkt inplanerat i alemenackan. Jag älskar ivanligafall att ha almenackan fullbokad men det har varit ganska skönt med en lugn och inga "måsten vecka".
Det har blivit endel besök på gymmet och lite promenader i vanlig ordning,vila hjälpte inte mot hostan så nu sket jag i det och satte igång med lite träning iaf.
I Tisdags va vi på öppna fösrkolan på fm och tog det ganska lugnt på em,till 15.30 ungefär då svärmor kom och "tog över" Nova en stund. Jag gick en långpromenad med Anna och lilla Ellen,Malin och hennes vovve.

Onsdag och dagen D för Malin och Peter. Denna dagen har de beräknad förlossning...såå spännande. Vi hade bestämt lunch hos oss så vid 12.30 kom en super freich brud in,hur pigg och glad som hellst...och såååå snygg,för att vara en BF dag också.



Anna och Ellen va även här och intog lite lunch.
Idag blev det Pannbiff,potatis,sås,brocoli och lingon. Ganska smarrigt med helt vanlig husmanskost i melan åt faktiskt. Marie saknades dock denna lunch och densaknaden kommer att vara stor länge. Istället för att fortsätta skarpa triss på våra ons luncher så har vi nu för Maries och våran skull bestämt at skrapa triss Bingo på luncherna istället och försöka ses med Marie minst en gång i veckan under en kväll och då skrapa våra triss.

Anna va snäll och stannade en stund och passade Nova medan jag skulle till VC för att få påfyllning av hostmed,
"Tack snälla du!"

Ellen har blivit så "stor" på så kort tid, godis bit, så söt hon är.


Torsdagen blev en lugn dag,morgonpromenad med Nova i vagnen. Tittade på ankorna i Ramnaparken,ååå vad kul hon tycker att det är...kakakakakaka är vad som låter ifrån vagnen. HAHAHAHA,goa unge.

Kollar in ankorna!


Vid lunch kom svärmor åter igen för att passa våran lilla höna,jag va på gymmet och körde styrka(hoppade dock över ben) och 20 min på cross trainen,skönt som satan efteråt.
På kvällen blev det ytterligare en promenad med svägerskan Jessica,vi gick runt Krammossen. Skönt at komma ut i skogen och gå lite,komma "bort" ifrån stan.
offan blev min bästa vän denna kväll.

Fredag och Malins slempropp har gått under natten. Jag och Nova är ute och gör årets första snögubbe när Anna kommer förbi på lite 11 kaffe. Under 11 kaffet kommer ett MMS ifrån Malin...två dagar över tiden och slemproppen har gått...

GALEN PANNA!!!


Jag och Nova var som sagt ute och gjorde hennes och årets första snögubbe under förmiddagen,det var ganska tråkigt att sitta stilla i pukan och se mamma rulla snöbollar men men när man började se vad det skulle bli så blev det genast mycket mer intressant...



Snögubben Jan


Även idag kom svärmor för att passa Nova,körda ett liknande pass på gymmet som Torsdagen,så det känedes gott. När Baby kom hem ifrån jobbet så var svärmor fortfarande kvar och Peter ville ut och gå långpromenad...jag va onte sen på att hänga på så svärmor blev kvar en stund till.
Fredagskväll,lets dance,potatisgratäng,kött och sallad OCH en jääte stor skål med godis...DET KALLAR JAG FREDAG!!!

INGET ÄR OMÖJLIGT OM BARA VILJAN FINNS!!!

Ja som sagt,hittade lite mer "fina" små bilder ifrån den förgångna tiden...






MItt motto är: INGET ÄR OMÖJLIGT OM BARA VILJAN FINNS!!!


Måste bli bättre på att blogga...men vart finns tiden?

Ja vart finns tiden för att blogga? Det är ju så otroligt roligt när man väl sätter sig men hela tiden så kommer något i vägen. Måste helt enkelt TA mig tiden känner jag.
Nå väl. Dagarna då barnen va här bara sprang iväg. Det blev lite promenader,de va med på gymmet någon gång också(vilket de älskar).
Jag blir banne mej inte av med "förkylningen". Hostar så att det känns som att blindtarmen skall brista på nätterna. I Fredags kväll så fick jag plötsligt hög feber och jätte frossa så allt godis som jag sett fram emot va som bortblåst,istället blev det sängen kl 20.00 för att orka med nästkommande dag party...

På Lördagen va Baby i skogen nästan hela dagen,jag pysslade här hemma. Det är ju endel som skall packas när barnen skall sova borta. Nova skulle denna natt sova hos sin Faster Lena för att jag och Peter skulle gå på 30 års kalas hos Anna.
Lämnade Nova vid 14.00 för att sedan sola och handla lite inför förfesten som skulle hålla till hemma hos oss. Vi blev 9 st som hade en liten förfest och vid 19.30 anlände vi hos födelsedagsbarnet.

Vilket PARTY!!! En så lyckad fest,det bjöds på snittar och välkomsdrinkar och stämmningen va så god. Tyvärr började min feber att komma tillbaka och jag började känna mig helkass igen,tyvärr. Vi delade på en Taxi med LIsa och hennes pojkvänn sen va det skönt att bädda ner sig i sängen.

Födelsedagsbarnet med sin man!


Me unt Peter


Madde,Maria,Malin och Johanna


Nicklas,Peter,Fredrik och Henke


Japp!!! Då va vi igång...


Baby,Fredrik,Anna och Tobbe


Och du hade kul Marie?


Jag,Annas syster Jenny och Anna


Maria,Jag och hel sköna pricken Jonas


Jag fick ingen fot på mitt vinglas


Jodå,lite kul va det nog allt;-)


Nygifta...Jenny och Jörgen


Johanna,Malin,Madde och Jag


Fick vara ensam med endel av pojkarna för ett kort ögonblick


Söta Malin med sin man Peter


Baby ser nöjd ut över att få krama någon annan dam än sin egen


Partaj


Lisa med pojkvän...


Jag och födelsedagsbarnet!


"Tack Anna för en underbart rolig kväll! Du är helt klar bäst...iaf på att hitta gömställen;-)"
 
Morgonen efter så kände jag inte av alls mycket av förkylning eller feber. Kände bara att det va SÅ skönt att få sov morgon TILLSAMMANS med sin man,vi hade ro att ligga till 11.00 sen gick vi upp. 12.00 va vi och hämtade vårat lilla energi knippe som hade "skött" sig så bra.
Resten av Söndageb blev till att vila,äta pizza rester och kolla på tv.


Så många som läser men inte många som ger kommentarer...

Jag har så många läsare varje dag och så få som kommenterar, vore roligt med lite kommenatarer då och då faktiskt!

Våfflorna i Söndags smakade smaskens. Hon hade gjot alternativ till alla,fett eller inte. Bla så hade hon gjort en kesella variant med lättkesella och hallon,super smarrigt.
Va h,emma igen runt 19.00 och då va det bara att lägga Noa och själv skängde jag mig i soffan.Helt slut.

Måndagen började med en liten promenad först till Ica Maxi och sedan till BVC med Nova för 15 mån kontroll. DEn lilla hönan hade bara gått upp 300 g på tre månader och växt hela 3 cm på längden. Så på längden låg hon mitt på kurvan och med vikten ligger hon nu en bra bit under. Jag blev tillsagd att inte orpoa mig för alla barn är olika,sover olika,rör sig olika och äter olika. Så jag kände ingen större panik när jag gick därifrån.
Svärmor kom sedan vid 13.00 och passade skruttan medan jag åkte med Anna till gymmet ochkörde ett styke pass,kul och lärorikt varje gång. "Tack Anna för all hjälp,peppning och "tjat" om mat, jag uppsakttar alt till 1000%"

Kvällen blev åter igen en lugn kväll framför tv'n,Albert och Herbert...hahaha. jag har inte sett dessa galna gubbar sedan jag va liten men satan vad jag skrattade.

Tisdagen skulle jag ha som vilodag, tur var väl att jag valt just denna dag som vilodag för jag vaknade inte fören 09.20.PANIK!!!! Skulle upp till öppnaförskolan hade jag bestämt. Nova satt och pratade lugnt i sin säng,super nöjd.
Hann upp till 10.00. Nova stormtrivs verkligendär uppe så jag ska försöka att gå dit ngn dag i veckan iaf.
Fick ju super smarriga frallor till frukost denna dag iaf,kom aldeles lagom till det.
Eftermiddagen gick åt att handla lite och fixa här hemma.
När Baby kom hem så ville han gå en promenad så jag lunkade med,det går inte så fort så jag ser ändå min dag som vilodag.

Nu ska jag och skruttan ätan lite frukost innan svärmor kommer och jag skall träna. I eftermiddag kommer mina stora barn. Gud så jag längtat.

"Julia och Anton! Snart är ni här och jag skall pussa på er så mycket som jag bara kan,älskar er så mycket och är så glad för att ni kommer lite tidigare denna veckan. Puss till er mina snå trollungar."



Sabla hosta...

Den vill verkligen inte ge med sig,tots dunder medicin.

I Torsdags trotsade jag hostan iaf. Va ute på en lång och svettig morgonpromenad på morgonen ändå. Det hände inte mycket här hemma under dagen. På eftermiddagen satte jag åter igen Nova i vagnen och vi gick till Marie och Noel på Hestra. Anna och Ellen va också där. Fikade lite goda pepparkakor och skrapade veckans triss lotter. Vi hade 12 lotter att skarpa denna veckan. Om jag minns rätt så blev det väl 75 kr i vinnst. Promenerade hem senare på em/kvällen.
Soffan blev min vän denna kväll,jösses så trött jag va.

Även Fredagen började med en lång och halkig promenad, is och slask överallt. Vid 12.30 kom lilla mamma för att passa Nova då jag bestämt träff med Anna på gymmet. Anna har nu blivit min pers tränare. Nejdå,men hon gick igenom med mig hur jag kan köra på gymmet och det kändes kanon med det upplägget. Kommer helt enkelt att köra igenom hela kroppen två ggr i veckan,vilket känns kanon.
Nya pass schemat gjorde att jag va tvungen att ge mig ut på gymmet. Först va jag besviken men sen ganska glad,det är ju styrka jag behöver. Förbränning och kondition får jag automatiskt med alla promenader och sen skall jag köra ett step/styrka pass i veckan.
Efter genomgång så åkte jag bara hem och hämtade Nova för att sedan ta oss tillbaka till stan för en andra träff med Anna,lunch på Viskan.

Fick en liten present av Anna,en träningsdagbok. Så kul. En bok där jag kan skriva upp resultat,promenader och framförallt: SMIDIGA OCH LÄTTLAGADE LUNCHER. Mitt problem ligger inte i motivationen till träning utan att jag helt enkelt äter för lite. Så nu skall jag även på order ifrån Anna,skriva upp det jag äter under dagarna. För att få en starkare kropp så måste kroppen ha energi. Jag vet ju detta,men jag är så sablar dålig på att ta mig tiden att laga mat. För en "normal" människa så låter det konstigt men min kropp har helt enkelt vant sig vid knappt ngn mat alls. MEN NU SKA DET BLI ÄNDRING!!!
På kvällen fick vi oväntat besök,lilla Pappa kom och höll oss sällskap under kvällen. Han stannade även över natten. Mysigt när han kommer.
 
Igår Lördag va Baby ute i skogen och jagade hela dagen,pappa stannade en stund på fm. När han åkt så passade jag på att städa av här hemma,vilket verkligen var behövligt. Att det kan samlas så mycket damm under en så kort tid??? Vart kommer det ifrån???
När Baby kom hem så åkte jag till Apoteket och sedan vidare till lilla Anna och ännu mindre Ellen. Vi gick en promenad innan jag intog platts i soffan framför Körslaget. En mysig men lugn kväll.

I morse gick jag och Nova en promenad på vårat håll och Baby en på sitt håll,konstiga familjen kan tyckas men P tycker att jag går för fort och går därför hellre ensam. Nova va mindre nöjd med sin vagn idag,grinade precis hela vägen. Ja hon va väl tyst i 2 minuter när vi stannade i Ramnaparen och hälsade på ankorna. Sablar bebis,ett tag ville jag bara ställa vagnen och gå men fy vilken ångest jag fick efter den tanken,hua.
Nu ska jag snart åka iväg och köra mitt andra pass på gymmet,kul och spännade faktiskt. Nova sussar gott och jag börjar höra hur det "dras stock" ifrån vårat sovrum också,Baby blev nog trött efter sin promenad.
Senare i eftermiddag skall vi åka till Anna,Mattias och Ellen på våfflor,guuuud sååå gottt dettttta skaaaaa bliiiii....mmmmm. Marie med familj kommer också dit.

Kram på er.

Förkylda...

Ja det har vi varit nu till och från sedan nyår. Så sablar trist. För sjuk för att träna och för "frisk" för att bara ligga på soffan och bara göra ingenting.
Min man kallar mig "damp" Ulle,förstår inte alls vad han menar???;-)
Jag har skit svårt för att bara vara och må bra av det. Peter där emot kan utan problem ligga i soffan och ´kolla på film en hel dag och då UTAN att vara sjuk.
Jag är inte jätte förkyld,hostar mest. Träningen har i vilket fall blivit lidande. Som mest har jag gått en-två promenader per dag men inget mer. Då utan vikter och inte alls i samma tempo som vanligt.
Nu börjar jag känna mig bättre men har väl tänkt att hålla mig till promenader tills på Måndag,då jag kan köra igång igen ordebtligt.

I helgen fick jag ett ryck och städade köket. Det rök om spisen när man använde den,så skitigt va det i den. Till städhjälp hade jag naturligtvis Nova.
Städade även ut julen men hade svårt att slita mig ifrån pepparkakshuste och pepparkakshjärtat, så allt "rök" utom det.







Igår var Maries sista dag som mammaledig,nu skall pappan i den familjen ta över. De va här på lite fika/frukt igår efftermiddags,super mysigt. Känns lite jobbigt nu att vi inte kommer att ses lika mycket men jag får väl helt enkelt terrorisera hennes man endel så att barnen får träffas och leka. Fast jag undrar dock lite om vilka som hade roligast igår... Barn eller vuxna???



Idag var alltså Marie inte med när jag och Anna åkte till Ulricehamn. Vi åkte till Malin som väntar smått, 22 a Januari är det sagt. Hon är så grymt fint gravid,en annan paddlade fram som en flodhäst när man var lika långt gånget som hon är nu. Men inte Malin inte. Vi tog en ganska rask promenad till ungefär andra sidan Ulricehamn hem till Johanna med bebis,åt lite lunch och gick sedan tillbaka till Malin. Detta gör Malin utan ett enda gnäll och skall föda om kanske 2 veckor. Hua jag vill inte tänka på hur jag va två veckor innan jag födde barn,inte smidig,possitiv och snäll iaf:-)

Nu ska jag ge mitt lilla gryn lite välling,sen blir det nog sängen för oss båda två.

Kram

Vi har hittat snö...

I vanlig ordning så började morgonen med en power walk,svettigt och gott. Körde lite styrka efteråt här hemma. Man är inte lika motiverad när man kör hemma som på gymmet, ikväll så får det bli till att gå dit istället.

På eftermiddagen packade vi in oss hela familjen och åkte iväg till Ulricehamn,de hade premiär för backarna. Snökanonerna hade varit igång och det var kallt. Kändes som riktig vinter.
Vi mötte upp gårdagens gäster (alla utom Svärmor) och hade en underbart mysig eftermiddag med pullk åkning, varm choklad och korvgrillning.

På kvällen när vi kom hem hade vi tre väldigt trötta men lyckliga barn. Det blev sängen tidigt för hela familjen.

En liten fråga: Hur blir man av med korvgrills lukten i jackan utan att tvätta den??? Har haft den ute hela natten,den var frostig och stenhård,ÄNDÅ stinker den...

Nästan hela gänget...


Lillskruttan såg inte glad ut här men hon älskade att åka pulka


Svägerskan och Jag


Blir lite skakigt att ta kort "dagen efter"

Nyår...


          

Meningen ifrån början va att Marie med familj skulle komma hit på kvällen, men de hade råkat ut för en jätte förkylning som vi inte alls va sugna på att få. För att barnen skulle få träffas så kom Marie och Noel ner till oss en stund och lekte lite ute på lekplattsen.



Istället för att Fam Karlsson/Ström kom hit så bjöd Sambon in sin familj, vi va egentligen bjudna till dem men med tre barn kände vi att det var enklare att samlas hos oss.
Det blev Peters mamma, hans syster Lena med sin Dennis, Peters lillasyster Jessica med sin dotter Emilia och så vi förståss. Det blev alltså att planera om en hel del, men Lena är en klippa,fixade och donade massor så "jobbmässigt" blev det inte speciellt jobbigt.
Det blev en trevlig och mysig nyårsafton. Nova slockande vid 20.30, Anton 21,30. Emila och Julia kunde dock hålla sig vakna till 00.00 slaget.
Anton sover som en klubbad säl så honom fick jag börja väcka redan vid 23.30, så att han vaknade lagom till det nya året.
Dennis som är som ett "stort" barn (i possitiv mening), hade köpt raketer och bomber för en hel månadslön så det smälde regält på Göta kan jag lova. Själv valde jag att stanna inne utifall att Nova skulle vakna och vara ledsen av allt smällandet.

"Gott nytt år alla mina vänner och läsare,jag önskar er verkligen en god fortsättning på det nya året!!!"



Välkomsdrink...


Min "stora" älskade dotter och jag


Kusin Emilia och min lilla kille...


Dennis och Lena


Mor och Dotter


Alla ska ha drinkar... Stolta som gjort dem själva.


Jag och Peter


Mamma med sina två "stora " trötta älsklingar och ett helt nytt år...


00.00, Gott nytt år min lilla höna!



RSS 2.0