Torsdag!

Morgonpromenaden blev inställd idag,regn idag också. Istället åkte jag och Nova till öppnaförskolan på Kristineberg. DEt va inte så många barn där idag. Om det beror på att det ösregnade eller på att det är midsommar afton i morgon det vet jag inte.
Nova hann med en tupplur innan vi begav oss till Gslaved för att hämta de stora barnen. Jösses vad glada de blir när de ser varandra. Det värmer så i en mors hjärta. Innan vi for tillbaka till Borås hade Julia simskoleavslutning i badhuset. Den lilla hönan klarade av 50 m på det alldra djupaste,så duktig.
Vi kom tillbaka till Borås lagom för att hinna ner på gymet och köra ett Body cimbat pass,lyckliga jag:)

Kram

Tis & Ons

Regn, regn och regn...Ja det har ta mig f*n regnet konstant i två dagar.
I mellen skurarna har vi hunnit med promenader,gymma och lite konditions pass. Så trots regnet känner jag mig ganska väl till mods.
Nu under dessa dagar har jag även skrivit mig en CV och ett personligt brev för ev jobbansökningar,det käns bra men jag är fortfarande väldigt kluven över hur och vad jag skall göra till hösten.

Kram

Måndag!

Japp nu va det slut för Peter med jobb, fasen också. Men man får väl tänka att det är semester nu och att han får lösa det till Augusti. NU är vi alltså två arbetslösa.
Funderara hela tiden kring vad jag skal göra i Aug...snälla lite råd nån???

Har min plats på högkolan till lärare med 1,5-2 år kvar men det finns verkligen inga lärar jobb just nu,snarare så drar de in på tjänsterna jätte mkt just nu.

Hade funderingar på att avsluta min usk utbildn,skulle haft en termin kvar men nu visar det sig (efter att jag varit hos en studievägledare idag) att mina betyg är för gamla,att de ändrat utbildningen så mycket att man inte kan tillgodose de betyg jag redan har,att jag måste läsa i 1,5 år till. Fördelen inom vården är väl att det alltid finns jobb.
Eller ska jag gå på mina erfarenheter (9 år i vården,fast anställning inom vården och bra referenser) och söka jobb??? SNÄLLA LITE RÅD OCH TIPS!!!


Förövrigt så bjöd Måndagen på ett besök i Götebog på MM sport. Inhandlade omega3 kappslar,vitaminer och Kreatin. Innan vi for iväg så gick vi en långpromenad på Sjöbo.
När vi ändå va i Göteborg så passade vi på att äta lunch i Slottskogen...mysigt värre. Nova klappade getterna lite också innan vi for hem igen och jag stack iväg till gymet på Body combat.







Kram

Tävling!

Ja igår va jag och Baby i Alingsås och kollade in tjejerna och killarna som tävlade i Body fitness och Body buildning för första gången. Innan vi åkte iväg så hann vi med en morgonpromenad med Nova i vagnen,sen kom svärmor och tog hand om lillskruttan medan vi va borta.
Många va faktiskt väldigt duktiga för att vara förstagångs tävlare. Några ifrån Borås lyckades också även att ta medalj,Grattis.
Man blir väldigt peppad till att träna när man varit och kollat på sånt här.
Kvällen avnjöt vi i soffan framför tvn med thai mat,så himmelskt gott.

Även denna morgon tog vi en morgonpromenad men utan Nova. Svärmor kom med en present (en dockvagn) till Nova så då passade vi på att gå en runda ensama. Jag älskae verkligen morgonpromenader,särkilt med Baby som sällsakap.
Under dagen idag har jag hunnit med massor här hemma. Diskat,tvättat,bytt sängkläder,städat av golven och rensat ur mina garderober. Fem stora papperspåsar med kläder körde jag iväg till UFF.
I eftermiddags körde vi upp Nova till Mormor/mamma för att sedan åka vidare till gymet. Tanken va att köra bröst ich biceps men jag klarar inte köra bröst ännu så medan Baby körde bröst så stod jag på crosstrainern i 30 min sen körde vi biceps ihop,jösses! jag kan inte röra mina små armar nu. Det gick super bra att köra idag.

Efter ett hårt träningspass åkte vi tillbaka till mormor/mamma där det serverades jordgubbar,smarrigt värre.

Nu har vi precis lagt våran lilla höna för natten och skall strax avnjuta lite chivbavchici(ingen aning om hur det stavas,men gott ska det bli).

Kram på er

Trist dag!

Det har ta mig f*n regnet precis hela dagen.
Idag har vi inte gjort många knop.
Lilla mamma kom hit vid lunch tid och åt färskpotatis och kycklingfile med oss.
När Baby kom hem så bar det av till gymet,dagens höjdpunkt. Körde cardio i form av crosstrainer i 20 minuter sen blev det ett tungt benpass, avslutade passet med att köra lite biceps. Träningen gick kanon bra.

Jag kommer ifortsättningen att skriva mestadels om min träning,mycket för att sporra mig själv och även för att kunna gå tillbaka och se hur jag tränat. På så vis se ev resultat. Jag har bestämt mig för att köra stenhård styrka nu i ett år frammåt för att se vad jag kan åstakomma på denna tiden med min kropp. Kommer att köra 2-3 pass cardio utöver styrkan. Jag är väldigt taggad nu. Baby har bytt gym till SA så nu kan vi köra ihop,förhoppningsvis till min fördel:)

I morgon skall vi åka till Alingsås och kolla lite Bodybuildning,en amatör tävling för killar och tjejer som aldrig tävlat förr. Skall bli kul. Man blir förhoppningsvis ännu mer taggad att köra hårt.

Nu vankas det tacos och film.

Kram på er.

Gislaved

Ja sista helgen i Maj är det som vanligt stort pådrag i Gislaved. Bestämde mig för att åka ner och ta chansen att träffa alla mina goa vänner på ett bräde.
Tog med mig min svägerska Jessica på Fredagseftermiddagen och for iväg. Vi landade hos Sofie innan vi gick vidare till Ann-helene där tjejerna samlats för lite mys i trädgården. Det va så roligt att se så många igen. Vissa hade jag inte träffat på över 6 år. Kvällen blev super roligt. Men nästan som alltid så är förfesten det roligaste. Vi avslutade iaf kvällen på Hotellet i Gislaved.

 

 

 

Operationen avklarad!

Ja nu har jag gjort mina efterlängtade operationer.
Tisdagen den 12e Maj vaknade jag 05.00 för att göra den sista skrubben i duschen.
Baby och Nova körde mig sedan till Göteborg till Art clinc. Jag blev ganska snabbt visad till mitt rum där jag fick byta om till morgonrock. Min läkare Pär Windh kom ganska snart för att "rita" lite på min kropp och fotografera den. Ytterligare en läkare (Peter Zetterström) gjorde entre och talade om att han skule vara med under operationen iom att jag skulle göra både buk och bröst plastik. Jag kände mig mycket lugn i deras händer.
Min narkosläkare kom och jag fick en nål  handen och lägga mig på en brits.
Jag vaknade igen vid 14.00 med en smärta som jag inte kan beskriva i ord. Brösten kände jag inte av någonting men magen värkte något fruktanvärt. Resten av dagen och kvällen så fick jag morfin varannan timma. Jag sov mig igenom största delen av dagen.
Gick upp ur sängen första gången runt 21.00 på kvällen, gick då som en liten gumma med helt krökt rygg. Smärtan va enorm.
Baby och Nova kom och hämtade mig dagen efter. Jag sov mig igenom de tre första dygnen. Jag trodde aldrig att jag skulle bli normal igen.
Nu har fyra veckor gått och jag mår jätte bra. Det stramar fortfarande endel i magen men jag blir hela tiden bättre och bättre. Slutresultatet är svårt att bedömma i nuläget pga att jag fortfarande är väldigt svullen. Det jag vet med säkerhet är att jag har förändrat min kropp markant..



RSS 2.0