Vintern är här!

Gådagen va en sån där perfekt dag. Började dagen på gymmet. Det blev 25 min löpning och 35 minuters rask promenad på löpbandet. Skönt och svettigt. Dagen tillbringade vi ute i snön. Jag hatar verkligen kyla egentligen men när man har barnen omkring sig så glömmer man bort att det är hur kallt som helst. Det blev pulka och snö änglar.







På eftermiddagen  blev det ett axel och triceps pass på gymmet. Axlarna är jag ganska nöjd med men när man får bildbevis på hur kassa mina triceps är så känns det ganska hopplöst. Men det är väl bara att köra på tyngre och hårdare. Kvällen blev mysig. Tacos på menyn och Sandra höll oss sällskap hela kvällen och natten.









Nu skall jag slänga min dator i väggen för fy fan vad den låter...

Puss

Diet!

När jag skall börja på diet så räknar jag först ut hur mitt kcal intag skall se ut. Det gör man enkelt genom att multiplicera sin vikt med 22-33. Vet man redan innan vad man vanligt vis ligger på i kcal intag så kan man utgå ifrån det och minska med 500kcal. Jag får alltid under diet liggar väldigt lågt för att nå bra resultat. Om man inte vet alls vart man brukar ligga så rekomenderar jag att börja med den högre siffran och sedan trappa neråt. Tex vikt x 33.
När jag fått fram mitt kcal intag som i mitt fall är på 1500kcal så räknar jag ut hur mycket protein jag skall äta.Det dagliga protein intaget skall ligga på 2-3 g per kilokropps vikt. I mitt fall så blir det ca 150g per dag. Efter det så räknar jag ut hur mkt fett jag skall äta. Jag äter 20-30% fett utav mitt kcal intag. Det blir ca 32g fett. Resterande kcal kan jag använda hur jag vill. Jag försöker att äta så lite kolhydrater som möjligt. Jag sprider ut kolydraterna beroende på hur jag tränar under dagen. Frukosten besår alltid av kolydrater. Oftas efter ett cardio pass. Jag försöker också vara noga med att ha fyllt på med kolydrater både innan och efter träning. Ju längre in på dagen jag kommer sänker jag mitt kolhydrat intag. Sista målet består oftas av lätt kesella med fun light eller en kyckling file. Andra bra protein källor med låg fett % är fisk,vissa sortes kött,keso,lätt kesella och äggvita. Jag kompleterar även mitt protein intag med rent vassle protein. Jag försöker att äta var tredje timma,max var fjärde för att hålla en så bra insulin nivå som möjligt under dagen.

Det finns nog lika många dieter som det finns människor så det gäller att hitta ett sätt som fungerar för just dig.


God morgon!

Nu drar jag till gymet istället för att gå promenad ute,jösses vad kallt det är. Idag tänkte jag skriva lite om mitt kostupplägg under diet. Många som undrat så därför tänkte jag att jag lägger upp det här i stället för att skriva till var och en av er.


Taggad till tusen!

Jag är så sjukt taggad på gymmet. Vill bli stor och stark. Har en jävla vilja just nu. Mitt mål är att någon gång få ställa mig på en scen och tävla i Body fitness. Jag är så sjukt imponerad på dessa människor som klarat att göra det.Folk som aldrig styrketränat förstår inte vad det krävs för att tävla med sin kropp. Det är inte bara att köra stenhårt på gymet 6 dagar i veckan utan så otroligt mycket mer.
Just nu går jag på en prov diet (om man kan kalla det så?)Tänkte komma ner en aning i fett % och se mina eventuella kvaliter men främst vad jag måste jobba mer på. Vikten i morse med den kvinnliga sjukdomen mens låg på 65,3. Tror alltså att jag nästa vecka kommer att hamna på runt 63 kg. Det är ett av delmålen iaf:)

Förra veckans dagsform på 66 kg




Dagen började som ni vet i kaos men ju längre dagen gick desto bättre blev den. Barnen är här och träningen har gått hyffsat bra. Har nu ikväll fått mig ännu lite mer inspiration till träningen via Linda M.http://milleding.blogspot.com/ Det finns så få tjejer i min omgivning i Borås som är super intresserade av träning så det käns kanon att ha fått kontakt med en tjej som verkligen har intresset och viljan.

Nu ska jag lägga mig i soffan med min "lilla" man och kolla "Änglar och demoner".

Puss

Vilken jävla morgon!

Kommer ut i morse och skall köra till gymmet innan jag skulle vidare till skolan. Vad händer? Jo, bilen startar inte. Eller den startar en stund,tvär dör utanför våran port. Jag drar handbromsen men lägger inte i växel. Går upp för att säga till Peter som vid den här tiden ligger och sover ganska djupt. Går ner till bilen igen som vid den här tidpunkten hade glidit in ett träd och halva kofångaren ligger på marken. Bilen startar och Peter kommer precis ut. Man kan säga att han inte va jätte glad. Jag tycker synd om mig själv för det va en olyckshändelse medan Peter inte tycker att jag borde ha körkort. Till saken hör att bara för några veckor sedan får Peter ett raseri utbrott och kastar en prtotein chaker på bilens framruta som då spricker från sida till sida. Det va i hans mening inte dumt gjort för han va arg. JAG TYCKER SYND OM MIG SJÄLV!!!
På gymmet gick det sedan inget vidare. 40 minuter på gångbandet och gråten i halsen för en biljävels skull och min egen klumpighet. Innan jul och allt.
Va i skolan en timma för att avsluta terminen. Skönt att det är över nu iaf.

Puss

Nu är jag på "bloggbanan" igen!

Ja, nu har suget efter att börja blogga igen kommit tillbaka, hinner dock inte skriva så mkt nu för jag skall till gymet för lite cardio och sedan iväg till sista skoldagen för den här terminen. I eftermiddag skall jag hämta de stora barnen i Gislaved,de blir här nu i nästan två veckor mina små älsklingar.
Jag återkommer i eftermiddag/kväll.

Puss

RSS 2.0