Påfyllning!

Morgon cardion gick bra, mycket bra faktiskt. Trots hostan som inte velat ge med sig ännu så känner jag mig stark både mentalt och fysiskt. Det blev 30 min cyckel och 20 min tuff gång och svetten fullkommligt rann av mig. Efter gymmet blev det hem och fixa matlådor för dagen, lite meck men när man väl kommit in i det hela så kommer det nog bli bra.
Kosten och träning idag blir följande:

2 omega3 kappslar + en stooor kopp kaffe

cardio 50 min

2 dl gröt, 30 g protein och 100 g lättmjölk+ vitaminer och antioxidanter

30 g protein

100g potatis,200g kycklingfille,brocoli

EV ett ryggpass

(om jag kör rygg så blir det 1 dl maltodexin+30 g protein efter träning)

40g ris, 200 g fisk, brocoli

250g lätt kvarg,jordgubbar och funlight

Känns helt ok:)

Jag skulle egentligen ha jobbat nu i eftermiddag men på grund av min hosta så funkar det tyvärr inte då en ev brukarna inte fixar det. Lite tråkigt med tanke på att jag INTE är sjuk och att jag verkligen hade behövt pengarna. Men jag får väl se det från den ljusa sidan, att jag kan köra rygg:) Så i och med att det inte blev jobb så passade jag och Baby på att åka en runda till MM sports och fylla på förådet här hemma lite:)



Köss

Time for some cardio!

2 omega tre kappslar och en stooor köpp kaffe ligger i maggen så nu bär det av ner yoll gymmet och köra cardio.


Idag är jag såååå förväntansfull över att få komma dit, då mitt nya upplägg liger och väntár på mig där nu, wiiiiii vad kul.

Tell you more about it later!!!

Köss


Nu blir det skärpning på Göta!

Nu har jag varit på Swedgym och pratat med Joakim som är en utav ägarna där. En kille som vunnit luciapokalen och placerat sig på SM i byggning. Alltså en kille med mycket erfarenhet. Jag hade med mig min "matdagbok" och det räckte att han bläddrade i den i ett par sekunder så undrade han hur jag överlevt;)
Mitt kcal intag är på tok för lågt. Min kropp är så "rädd". Mycket av det han berättade visste jag redan men för mig gällde det att få en knuff i rätt riktning och det fick jag. Två timmar senare har jag inhandlat vitaminer, omega 3, linfrön och mycket mer. Det mesta som jag nu SKALL finns redan i vår kyl och frys men av någon anledning så är det inte jag som äter upp det. Men det skall det bli ändring på NU. I morgon när jag kommer till gymmet på morgonen så kommer mitt fullständiga kost och tränings schema ligga i receptionen och vänta på mig... LÄÄÄÄNGTAR!!!!

Kosten idag har varit ok enligt mig(men kanske inte riktigt enligt Jocke:)).

50 g gröt
30 g protein
100 g lättmjölk

gym, bröst/ triceps

30 g protein

thai buffe: kyckling och grönsaker

kesella drink:
250 g kesella
100 g jordgubbar
funlight
linfrön

Jo men det blev en heeelt ok dag för mig med tanke på att jag kanske ätit hälften vissa dagar och det tio dubbla andra dagar.

När jag hade mitt samtal passade Baby på att cykla och Nova snuttan lyfte lite skrot:)



Köss


Bästa byxan ever!!!

Har två par av dessa nu. Har man lite platt rumpa som jag har så trollar byxan snabbt fram lite kurvor. Sömmarna är sydda så att det framhäver benmusklerna EXTRA!!! I löööve:)


Nu sitter  jag och väntar på att kl ska slå 17.00 så jag kan åka till gymmet och få ordning på mitt kost schema, så spännande. Jag borde egentligen plugga men har verkligen INGEN lust. Men i morgon måste jag. Jag och Peter har precis varit nere på stan och käkat thai buffe,blev dock bara kyckling och kött för min del men gött va det. I morse ringde jag även läkarn och de lovade skriva ut dunder host medecin till mig innan dagen är slut. Så förhoppningsvis kommer jag att kunna sova lite mer i natt.

Till helgen ska Nova gå på sitt första barnkalas, mysigt! Skulle egentligen ha jobbat hela dagen på Lördag men nu blev det ändrat till Söndag så att jag kan gå med henne.

Idag har jag även varit med om något sååå roligt och spännande, sitter och väntar på besked. Mer kan jag inte säga men jag återkommer;)

Köss

Börjar blogga igen, men nu mest om träning och eventuella resultat:)

Ja nu känner jag att det är dax att sätta igång med bloggandet igen. Tänkte först och främst dela med mig av mina tankar kring min träning och allt som hör där till. Idag börjar min nya deff är det tänkt. Jag ska "få" hjälp med kostupplägget av en av killarna som öppnat det nya gymmet här i stan(Jocke) Jag har på känn att detta kommer att kunna bli bra om jag bara lyssnar och gör som jag blir tillsagd;) Tanken är att jag ska deffa ner mig, se mina kvaliter vs vad jag måste jobba mer med:) Förhoppningsvis är tanken att jag skall kunna komma att ställa upp i fitness i framtiden. Jag måste ha ett mål att sträva mot annars tröttnar jag snabbt.

DAGSFORMEN (NÄSTAN IAF)


Förutom en jäkla förkylning så känner jag mig stark. Nu i förmiddags körde jag bröst och triceps på Swedgym. Ett snabbt och intensivt pass men ändå körde jag tungt. För er som inte varit på Swedgym, bor i Borås och är intresserade av styrketräning MÅSTE besöka detta gym. I huvudsak är gymmet uppbyggt på friviktsmaskiner, meee lööööve och mentaliteten är styrka och träna hårt samtidigt som stämmningen är go och ödmjuk:)

Jag har fortfarande mitt medlemsskap kvar på Studio aktiv vilket jag skall ha ett tag till. Jag trivs även där. Det är där jag har mina vänner:)

Kosten än så länge idag:

50 g havre
100g lättmjölk
30 g protein

gym

30 g protein

Ha en go dag mina vänner så "hörs" vi i kväll:)

Köss

RSS 2.0