Veckan som gått...

I onsdags morse kom svärmor i vanlig ordning för att passa Nova medan jag var på gymet och tränade step/styrka. Ni som bor i Borås borde verkligen prova detta passet. Jag tränar på Studio aktiv. Det är verkligen världens bästa pass. Kondition och styrka i ett och samma pass och man är verkligen helt slut i kroppen efteråt.
Det blev bara hem och hämta Nova och äta lite frukost. Satte sen Nova i vagnen för att promenera till Marie och Noel på Hestra, tillsammans med dem fortsatte vi promenaden till Knalleland, jag skulle till Gymgrosisten för att köpa protein pullver och marie till Willys. Det blev en lång promenad hem sen.
Mamma kom vid 18.00 för att passa Nova en stund då jag hade bestämt med min kära svägerska L att vi skulle gå en promenad så denna Onsdag kan jag verkligen skryta om att jag rört på mig bra.
Mamma hade fixat iordning middag tills vi kom tillbaka och detta lagom till att Bonde söker fru började.

I Torsdags var det min tur att ha mamma lunchen så på morgonen åkte jag och Nova ner till Ica maxi för att handla. Det blev Lasange och en sallad,enkelt och gott. På trissen vann vi 50 kr så nästa vecka hos Anna blir det 5 lotter att skrapa.

Denna Torsdags kväll va det även pepparkaks bakning hos Malin i Ulricehamn. Anna hade fixat paj och vi passade på att fira Marie som fyllde 30 år i Tisdags. Det blev raffiga underkläder och en stickad mössa i present. "Marie! Du behöver inte ha på dig mössan och underkläderna samtidigt!"
Efter god mat och firande så var det dax för bakning. Guuud så mysigt det var. "Tack söta Malin för att jag blev inbjuden till denna mysiga kväll!"

Hela bakgänget!


Ser farligt ut!


Marie i en a sina presenter!


Nova bakar också såklart!


Endel av bagar gänget!


Ellen bakar i en mer liggande form!


Glad påsk passar verkligen in i pepparkaksbaket,bara midsommarkransen som fattas!

Måndag-Tisdag!

När jag blev väckt av Nova igår morse önskade jag bara att Peter va hemma och kunde gå upp,trotts att kl ändå va 07.30 så va jag super trött. Förmiddagen gick bla åt att kolla igenom månadens räkningar. Att alla räkningar skall komma samtidigt och precis innan jul är väl inte vad man önskar men så va fallet i våran lilla familj.
Vid lunch tid packade jag ner lillskruttan i vagnen och vi gick till stan för att möta upp Anna och Ellen. Det blev en god kycklingsallad på cafe Viskan och lite span i stans affärer. En super mysig eftermiddag med andra ord.

Fotografen är väl inte den bästa,ett halvt huvud av Anna och en liten Ellen som tittar i bordet...




Peter jobbade kväll så lilla mamma kom för att passa Nova medan jag och min kära lilla vän Marie tog oss en promenad till gymet,körde ett styrke pass för att sedan gå en något längre promenad hem." Duktiga vi är Marie"


Tisdag!


GRATTIS MARIE PÅ DIN STORA DAG! NU ÄR DU VERKLIGEN GAMMAL,MEN MAN BLIR JU INTE ÄLDRE ÄN VAD MAN GÖR SIG. HOPPAS ATT DU HAR HAFT EN UNDERBAR 30 ÅRS DAG!
PUSS OCH KRAM TIL DIG MIN VÄN!

Vaknade piggare idag än igår så vi 10 tiden satte jag Nova i vagnen och gick ner mot stan. Behövde handla mig ett par nya Aerobic skor så det blev det. Nya modellen av Nikes sko. Super snygga och sååå goa så i mörron sa jag testa dom på step/styrka passet. Blev även lite nya träningskläder och ett par jeans. Vågar dock inte kolla mitt konto

Mötte upp mamma/mormor i stan så vi tog en lunch ihop. Bestämde mig sedan för att ta en långpromenad hem,man får passa på när Nova är nöjd i vagnen.

Kram tills vi ses igen.

Tiden bara rusar iväg...

Jag borde verkligen blogga offtare,man glömmer ju vart veckorna tar vägen. Men iaf...
Helgen har varit helt underbar,har haft alla mina barn hos mig och lite snö har det kommit till barnens stora förtjusning. I Torsdags vart det utvecklingssamtal för Julia i skolan, kan säga att hennes mamma var mycket stolt när hon lämnade klassrummet. På senare eftermiddagen slängde jag och Anton in hans cyckel och begav oss till Kransmossen för en promenad med Malin med vovve och Anna med bebis. En trevlig liten runda.
Kvällen blev läxläsning och mys framför tvn.

I Fredags hade det kommit lite snö så istället för att barnen fick ta cyklarna till sångstunden i stan så fick de helt enkelt gå. Detta till Julias stora fasa. Vi var ute i säkert fyra timmar och utan minsta gnäll. På kvällen följde de stora barnen med mig till gymet medan jag tränade step/styrka. Lekrummet är ju paradiset.
Efter träningen bar det hem till dusch och matlagning. Svärmor och mamma kom på middag. En riktigt trevlig kväll.

Lördagen började med en tidig morgonpromenad med Anna och Ellen medan resten av familjen låg hemma och sov. Jag var hemma lagom till frukost,lyxigt värre.
På em strosade vi omkring lite i Knalleland och barnen fick leka en stund på Lekborgen, även denna Lördag blev det lunch på Max.
Kvällen blev lugn.God mat och en hel skål med godis. Maten bestod av fetaostfyllda färsbiffar,klyftpotatis,kall saå och sallad... super smarrigt om jag själv får säga det.

Även i Söndags blev det en promenad på morgonen med Anna och Ellen, så om jag själv får säga det så har motionen och träningen gått ganska bra den här veckan.
PÅ eftermiddagen var vi ute hela familjen och åkte pulka i snö och lera. Va ju inte jätte mycket snö så tillslut så tog leran och de löv som låg kvar på marken över.

Grannens pojk var också med :-)


Åka pulka va roligt

Onsdagslunch!

Svärmor kom en stund på morgonen medan jag va och tränade lite step/styrka på gymet,grymme skoj. Det var bara att åka hem,duscha och klä mig och Nova för en promenad till Herskapet på Hestra där det skulle vankas lunch. Anna och lilla Ellen var såklar med också.
Lunchen bestod av lax,ris och en super god sås,ja och så sallad förståss.

Ellen kan sitta!


"Om du tittar noga Nova så ser du!"


Laxen!
Laxfile
Pesto
Parmesan
Salt och Peppar
Pinjenötter

Salta och peppra lite granna,bred över pesto och smula över lite permesan och pinjenötter.
I ugnen i ca 30 min.

Sååå gott.



Veckans träning... avklarade och planerade.

Måndag: Rask morgonpromenad 1,5 tim, Rask promenad i 1 timma på kvällen med lite löpning.

Tisdag: Rask promenad 50 min på bandet på Gymet, styrka: Ben,rumpa och mage

Onsdag: Step/styrka pass på morgonen, promenader 2x40 min på em

Torsdag: Rask promenad med de stora barnen på cykel.

Fredag: Promenad med de stora barnen på cykel och lilla i vagnen, Step/styrka på gymet.

Lördag: Morgon promenad

Söndag: Inte bestämt mig ännu

Ser ganska bra ut va???


Satan i gatan vad fort tiden går...

Jag måste bli bättre på att uppdatera här på bloggen känner jag,förlåt ni som väntat.

Söndag-Måndag!
Ja i Söndags blev det inte många knop gjorda här hemma,fy så trött jag var efter tjejmiddag och lite dans. Ju äldre jag blivit ju mindre alkohol tål jag och desto mer bakfull blir jag,vad beror detta på???
Vaknade iaf vid 10.30 på morgonen och fick lite panik när jag såg vad klockan var. Lugnade mig snart. Kände att det luktade super duper god bakfylle frulle ifrån köket.
Gick upp och mycket riktigt... Färska frallor,äggröra,bacon och färsk juice,guuuud sååå gottttt det va.
Resten av dagen tillbringade jag i soffan,förutom att vi åkte till mamma på fika en sväng.

Måndagsmorgonen fick bli att gå upp tidigt och gå ut och gå. Efter denna helgen så var det välbehövligt. Tog bilen till lilla Anna och ännu mindre Ellen så gick vi den långa runt Kransmossen. Peter Vart Pappaledig så jag hade lyxen att gå själv. Även denna morgonen var frukosten serverad när jag kom hem från promenaden,"Tack Älskling! Du vet vad en kvinna vill ha...MAT"
Efter frukost så bestämde vi os för att åka ut en sväng, det blev till Göteborg. Det blev att gå och kika i lite affärer,Baby köpte sig en ny mobiltelefon. Vi åt Thai lunch innan hemfärd igen.
Väl hemma så bestämde jag mig för att ta en promenad upp till Hestra och skåda Noel när han nu tar sina första steg,gullungen. Marie skulle ut på lite motion hon också så hon gjorde mig sällskap hem. Fast inte med någon promenad utan hon ville springa, kunde ju inte verka sämre så jag hängde på. SATAN vad jobbigt det va. När jag väl var hemma(helt förstörd) fortsätter Marie ända hem till sig igen,hon ropar också: Ja,då kan jag börja springa nu då! "Marie! Jag är skt imponerad!!!"

Tjejmiddag!

Ja i Lördags va det alltså tjejmiddag. Jag var allt lite nervös innan det var dax men det släppte så fort jag steg innanför dörren hos värdinnan Anna. Jag kände bara Anna och Marie sedan innan. Det var ytterligare 4 tjejer som jag inte träffat förut som var bjudna. Det visade sig vara 4 super goa tjejer.
Marie kom till mig vid 17.00 för att dricka lite vin innan vi begav oss, jag som är såååå blyg kände att jag behövde det:-D
Väl hos Anna 30 min sena blev vi bjudna på gott Rose vin och sen var kvällen igång. Till förrätt blev det någon form av räk coctail,mumma. Var lite nervös så jag började äta med desert skeden men det rättade Marie snabbt till:-D
Till huvudrätt serverades lax,pressad potatis och en super duper smarrig lime och honungs sås. Sist blev det en jätte smarrig hembakad kaka,lite cheescake aktig. Hela menyn var verkligen jätte god.
Det blev lite lekar. Vi skulle bla annat känna skillnaden på PLOPP och Center, för en choklad älskare som mig så var det ju INGA problem. Vi sjöng sånger efter att ha sugit luft ur en helium fylld balong, det var länge sedan jag skrattade så. En annan lek gick ut på att slå en tärning,slog man 1 eller 6 så skulle man så snabbt som möjligt ta på sig ett par stickade tummevantar och en mössa för att sedan börja fylla en påse med nonstop. Detta medan tärningen fortsatte att gå runt tills nästa man hade slagit en 1a eller 6a, hysteriskt med ack så roligt.
Efter lite vin så var det några av tjejerna som skulle fortsätta på krogen och jag var inte sen på att hänga med. Kvällen avslutades på Grand. 
"Tack Anna för en super trevlig kväll! Tack även Malin för att du faktiskt var med och ordnade den! Nästa gång lovade jag visst utan Maries vetskap att vi fixar festen!"

Party sugna damer!


Anna saknas!


Värdinnorna!




Fotografen har verkligen lyckats fånga plastpåsen i luften!
               

Japp, då var festen igång...


                     Dax för utgång!
  

I MORGON LÅSER JAG BLOGGEN!

Ja i morgon så låser jag bloggen, så ni som inte lämnat  en komentar eller mailat mig eran mail adress,gör det NU om ni vill fortsätta att läsa.
Jag skickar ut lösen till er i som lämnat komentar i morgon!

Kram på er och hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg!

Sablar också!

Jag som har bloggat lite varje dag för att sedan bara lägga ut lite bilder,BORTA!
Ja ja,jag får försöka att använda det lilla som finns innanför  lilla pannbenet.

Onsdagen började med att svärmor steg in innanför tröskeln runt 07.30. Hon skulle passa Nova medan jag körde step/styrka, snällt av henne att komma så tidigt. Passet va i vanlig ordning super duper bra. Det blev bara till att åka hem och duscha sen bar det av till Anna och Ellen på Onsdags lunch,super smarrig kycklinggryta och pasta. Nivån på våra samtalsämnen denna Onsdag var inte hög, men gud så roligt det var. Tyvärr ingen vinst på Trisslotterna,Första gången som vi inte vinner någonting alls.
Vi var hemma ungefär samtidigt som Peter, på hans förslag så åkte vi till Knalleland en runda. Bäck svart och ösregn ute, vi blev inte borta länge.

Softar med Noel


Matar Ellen.


I Torsdags morgon var det faktiskt lite sol ute så jag passade på att gå en långpromenad med Nova i vagnen innan jag skulle köra ett core pass på gymet. Vi gick rundan runt Parkstan,Getängen,Knalleland,stan och till sist hem. En lång och bra runda.Mamma passade lillskruttan under tiden som jag tränade core, "Tack snälla mamma för att du ställer upp så mycket på mig och dina barnbarn,jag älskar dig!" Efter passet så blev det bara att åka hem och duscha och packa in mig och Nova i bilen. Vi var bjudna på fika på Hestra hos Sara och Kalle. Marie och Noel var också där. Vi blev bjudna på super duper god kladdkaka som låg i små aluminium formar. Barnen lekte snällt på golvet. Nova blev stört förälskad i lilla Kalle, hon skulle krama och pussa på honom hela tiden, så söta.



Efter god fika bar det av till Knalleland,Willys faktiskt. Hade bestämt mig för att storhandla. Tror att jag äter så dåligt med lagad mat för att vi inte har det hemma,men nu skall det bli ändring. Blev pasta och köttfärssås på em till mig och Nova.
Kvällen blev lugn framför tvn,Peter jobbade lite extra och var inte hemma fören sent.

Äntligen Fredag. Baby va hemma ifrån jobbet idag så jag beslutade mig för att köra step/styrkan på morgonen istället för på em. När jag kom ner till gymet så ser jag till min stora fasa att det inte var Christine som körde passert. Hur skulle nu detta gå? skulle jag bli trött ändå? skulle det bli roligt?
Negativ ställde jag mig vid brädan och vi körde igång. Fasen att man skall vara så negativ, passet var ju hur kul som hellst  och sketa jobbigt.
Väl hemma igen så blev det till att äta frukost med resten av familjen, lägga Nova för en liten tupplur,röja och plocka.
Vid lunch åkte vi tll Thai Path och åt,sablar vad gott det är. Jag älskar verkligen Thai mat. Vihade planerat att åka till Knalleland efter lunchen men när vi kommer till bilen så ser vi att vi har fått punktering. Kör då på fäljen till närmaste tapp,fyller på luft,åker hem och hämtar vinterhjulen och till sist till en bilverkstad som fixar bytet.
Det blev alltså ingen Knalleland.
Hör och häpna,men jag var faktisk och körde ett step/styrka pass till. Denna gång med instruktör C som nu var tillbaka.
Behöver jag säga att jag var helt slut när kvällen kom.
Soffan,god mat och godis.

Thai lunch



Ny vecka!

Ja nu var det ny vecka igen. Jösses vad fort veckorna går. Det är ju för satan snart jul igen.
Igår förmiddag blev det inte mycket gjort på Regementsgatan, en misslyckad sockerkaka vad var vi åstakom. Runt lunch tid åkte jag och Nova hem till Marie och "Pott Mora" för att därifrån promenera till öppnaförskolan på Tullen. Ett mysigt litet ställe men det kändes som att mammorna där var lite för präktiga för våran slappa stil:-)
Efter besöket i körrkan så gick vi en liten promenad innan det var dax att åka hemåt igen.
Skulle ha tränat Affro power dance på kvällen men mitt huvud "spökade" lite väl mycket så det blev soffan för min del.

I morse tottsade jag och Nova regnet och promenerade till öppna förskolan på Kristineberg(där vi nu mera känner oss hemma) Det var många kända ansikten där idag och såklart fikade vi världens godaste nybakata frallor.
Nova fick en försenad födelsedagspresent av Engla och hennes mamma Sandra,en bok med djur i. "Tack snälla!"

 
Novas nya stil när hon blir blyg!


Kompisarna!

Noel                           Ellen                          Selma
     

Alfons                       Engla
  

Nova lär sig att klappa fint!


Efter lek,bus,sång och frukost så bar det av hemåt igen,hade bjudit in mina vänner på lunch idag så först blev det ett stopp på Ica Maxi. Marie och Anna med barn kom vid 13.00 tiden. Så det blev inte många timmar jag var utan dem idag. "Alltid lika mysigt att träffa er tjejer!" Ses även i morgon igen då Anna och Ellen har veckans Onsdags lunch.

Ikväll blev det ett spinning pass och soffan.
Spinning är inte min stora favorit men det gick faktiskt hyfsat bra, hade kanske gått ännu bättre om instruktören hade haft  lite mer go i sig. I morgon är det iaf dax för step/styrka och då vet jag att jag kommer att vara helt slut effter passet,gött.

Kram

Jag älskar dig Peter!!!

Baby!
Jag älskar dig så mycket...









VI FÖR ALLTID BABY!

En vecka kvar...

Sen låser jag bloggen!!!

Det är jätteroligt att ha fått så många mail och endel komentarer ifrån er som vill fortsätta att läsa om min vardag.
Ville dock bara påminna er som inte lämnat något medelande om att få lösen,gör det snart. Nya som gamla läsare, kända som okända,ja alla är välkomna.

Glöm inte att lämna er mail adress. Om ni vill så kan ni fortfarande maila mig så syns inte ert med här på bloggen.
[email protected]

Kram på er.

Äntligen är jag hel...

Igår kom mina underbara små trollungar. Innan de kom så hann jag med en långpromenad med Anna och ett core pass på gymet,duktig flicka!
Når barnen kom så fullkomligt skrek Nova ut sin lycka. Hon lät dem inte vara en sekund under hela kvälen. Det värmer så i ens Mors hjärta. Jag känner mig verkligen hel när jag har dem samlade. Det blev pannkakor till kvällsmat till Julias stora glädje. Mamma/mormor kom och gjorde oss sällskap.
Jag klippte även av Julia sitt slitna hår,guuud så fin hon blev.





Idag fick jag lite sov morgon,08.15 fick jag stiga upp. Novas storasyskon lekte med henne en stund på morgonen. De är så duktiga med sin lillasyster.
Förmiddagen har gått till att spela spel,leka och busa. Vi har även varit och handlat inför kvällens middag och mys framför tvn. Efter att vi var färdiga beslöt vi oss för lunch på Mc donalds. Jag hade nog just då världens gladaste barn.



  

  

När Baby kommer hem så sticker Jag,Julia och Anton till gymet. Jag skall köra ett step/styrka pass och barnen ville följa med för att leka ideras gigantiska lekrum.

Ikväll står det baconlindad fläskfille med klyftpotatis,pepparsås och sallad på menyn. Efterätten består av säkert 1kg godis ifrån karamellkungen.

Trevlig helg på er!

Kram.

Jag är så tacksam...

Jag är så tacksam och glad att jag träffat en vän som förstår mig, en vän som gör mig glad och en vän som kan säga till mig om något är fel...

"Marie! När jag flyttade till Borås så kändes det mesta i mitt liv ganska hopplöst. Borås är en ganska "svår" stad att komma in i. Jag hade sedan turen att träffa dig! Det tog inte lång tid innan jag kände att jag kunde säga precis allt till dig, det käns som att jag känt dig sedan barnsben. En vän som dig skulle alla ha. Du stöttar när stunder är svåra,du har så lätt till skratt och det jag uppskattar mest hos dig är din "rak het".
Puss på dig min vän!"


Mysig morgonpromenad!

Mötte upp Anna i morse för en härlig morgonpromenad vid Kransmossen. Ellen fick idag ligga hemma och mysa med sin Pappa men Nova var med. Hon var mer nöjd än sist men dock inte helt nöjd.
"Anna! Så roligt med en given promenad kompis,så mycket roligare att gå ihop än ensam. Tack för idag!"

  

  

Nu kommer snart lilla Svärmor hit för att passa Nova medan jag ska till gymet och köra ett core pass. Sen kommer mina underbara små trollungar. Jag är så glad idag,vill att tiden skall gå lite snabbare bara.

Kram

LÅSER BLOGGEN!!!

TÄNKTE SOM MÅNGA ANDRA ATT LÅSA MIN BLOGG. LÅSNINGEN KOMMER ATT SKE SÖNDAGEN DEN 16/11 2008.
ALLA SOM VILL FORTSÄTTA ATT LÄSA OM MIN VARDAG OCH MINA TANKAR ÄR JÄTTE VÄLKOMNA ATT LÄMNA EN KOMENTAR MED ERAN MAIL ADRESS ELLER MAILA ER ADRESS TILL MIG... [email protected] DET ÄR JÄTTE VIKTIGT ATT NI LÄMNAR ERAN MAIL ADRESS FÖR ATT JAG SKALL KUNNA GE ER LÖSENORD OCH ANVÄNDARNAMN TILL BLOGGEN.

LÅSNINGEN GÖR JAG FÖR ATT JAG KÄNNER ATT JAG IBLAND VILL SKRIVA OM MER PERSONLIGA TANKAR OCH UPPLEVELSER. ALLA SOM VILL ÄR MER ÄN VÄLKOMNA. INGEN BEHÖVER KÄNNA ATT NI TRÄNGER ER PÅ! DET ÄR JÄTTE ROLIGT ATT HA SÅ MÅNGA LÄSARE!!!

KRAM TILL ER ALLA!

Fy vad jag mår illa....

Inte så konstigt. Jag har nämligen på mindre än 2 minuter fullkomligt tryckt i mig 2 1/3 gigantiska choklad muffins. Ni som blivit bjudna vet verkligen hur STORA de är.
Är det de här som kalls ätstörningar?


Nej nu får det vara nog med sånna dumheter, blev bara så sablar sugen. Får gå extra snabbt i morgon. Även äta extra nyttigt.

Puss och Kram

Träning och mamma lunch!

I morse kom lilla Mamma hit för att passa sitt barnbarn under tiden som jag tränade. Idag blev det step/styrka,garanterat veckans bästa pass. Sjukt roligt men ack så jobbigt.
Sen blev det till att åka raka vägen hem för att fixa lite lunch till de söta små mammorna. Kyckling tortillas med diverse tillbehör,enkelt men ganska smarrigt.
Noel som har varit en blyg liten kille har börjat att ta för sig mer av livet. Han söker kontakt med Nova hela tiden. Nova hade en benägenhet att "köra över" den lilla knatten men nu är dom mer på samma nivå,så roligt att se.
Ellen sov i vanlig ordning,hon har också ändrats jätte mycke sedan första gången jag såg henne. Den lilla skruttan har hunnit att bli 2 månader.

Lunch time...


I morgon väntar en långpromenad med Anna på morgonen, vid lunch ett core pass och sen kommer mina "stora" älsklingar. Åååå vad jag längtar.

Puss och Kram

Dagarna går så fort...

Ja fy så fort dagarna går. Hinner inte med allt jag vill göra.
I Måndags morse åkte jag och Nova upp till Anna och Ellen för att tillsammans med dem få en mysig,lång och svettig promenad gjord. Lång och svettig blev den men mysig vet jag inte. Sällskapet var super trevligt men mitt barn hade verkligen bestämt sig för att hon inte ville sitta i vagnen. I 70 min av 90 så skrek hon i högan sky. Då menar jag SKREK. Så fort vi var tillbaka och jag satte henne i bilen så började hon att skratta. Först trodde jag att hon hade ont någon stanns men jag förstod snart att så var inte fallet.
På eftermiddagen kom Mamma/Mormor på besök. Alttid lika uppskattat. Nova fullkomligt lyser när Mormor visar sig. Jag han med att damsuga och diska.
Hade tänkt att täna Core på kvällen men jag kände verkligen inte för det så jag och Baby satt i soffan precis hela kvällen,jätte skönt.



På Tisdags morgonen kom Svärmor hit för att passa Nova när jag  körde lilla Mamma till sjukhuset. Hon skulle operera bort grå starr i sitt öga. Under tiden som hon gjorde sin operation så gick jag och Anna samma promenad som på Måndagen. Denna dag blev den dock även mysig. Lagom till att vi gått färdigt så ringde Mamma och talade om att operationen var klar och att hon fick åka hem. Så jag körde hem henne sen var jag bara hemma och duschade och hämtade Nova. Vi åkte till öppna förskolan. Nova tulltade runt i sin ensamhet och var jätte nöjd med det. Super mysigt att bara sitta och iakta henne.
Efter lunch och en tupplur gick vi ut på en promenad. Vi mötte upp Marie och Noel en liten stund i statsparken innan det var dax att gå hemåt igen. Väl hemma så bytte vi bara till bilen och åkte till Mamma/Mormor på lite middag. Attans gott.
kvällen varvades i soffan och tvättstugan.

Helgen!

Usch! Helgerna går alltid för fort. I Fredags em va jag och tränade ett step/styrka pass på gymet. Kul men ack så jobbigt.
På kvällen kom Faster L hit på lite middag och tv mys. Det blev Grekisk pytt i panna igen,väldigt uppskattat.
På Lördagsmorgonen så var det ingen i min familj som var laddade för en promenad så jag hoppade själv i gympa skorna och pluggade i hörlurarna i öronen sen gick jag en super duper runda, så skönt att gå själv med bara musiken som sällskap. Kände mig som en ny människa när jag kom hem.

På eftermiddagen åkte vi till Knalleland en sväng.Nova hade fått pengar till en docka av sin Faster E i födelsedags present så vi inhandlade det, blev även lunch/middag på Max. Flottigt och gott.
På kvällen var vi bjudna till Faster L med "man" men Baby fick åka själv. Nova hade inte sovit på hela dagen och va döds trött sen gjorde det saken inte bättre att jag och Baby knappt kunde titta på varandra utan att bli irriterade. Så det var nog lika bra att han åkte själv. Vi fick vara ifrån varandra lite. Så Söndagen blev betydligt mysigare.

Baby var ute och jagade på dan. Jag och Nova tog en promenad sen gjorde vi pannkakor lagom tills pappa kom hem,uppskattat.
Äntligen fick jag till slut min efterlängtade pizza. I över en vecka så har jag gått och längtat efter pizza men inte ätit det. Denna Söndagskväll blev det alltså av. Man längtar och längtar men när man väl äter det så är det ju faktiskt inte så gott,konstigt.

I morse tog jag och Nova en långpromenad med Anna och Ellen,Nova var väl nöjd i 10 min av 90 min. Jag har inte hört henne skrika så någon gång förut,inte ens som liten bebis. Men så fort jag tog upp henne så blev hon tyst. Först trodde jag att hon kanske hade ont någon stanns men när hon tystnade varje gång jag tog upp henne så förstod jag snart att så inte var fallet,hon ville helt enkelt inte sitta i vagnen.En vilja av stål har den lilla damen,undrar vart hon fått den ifrån?? Jag som är som en liten ängel.

Ikväll så blir det ett core pass på gymet,förhoppningsvis hinner jag även med en liten promenad till innan dess också.



Jag saknar mina stora barn så himla mycket nu. Det gör så ont i mig varje kväll som jag pratat med dem, får hela tiden förtsöka att hålla tillbaka tårarna när vi pratar. Jag älskar dem så otrlogit mycket. Något fattas mig hela tiden då de inte är här. Så fort jag ser dem så känner jag mig hel,aldrig annars. Nu kommer de på Torsdag. Jag räknar varje timma och minut.

Kram

RSS 2.0