Helgen!

Fredag!
Vaknade av att solen skiner in i sovrummet. Jag känner mig så lycklig, idag kommer de stora barnen. Jag och Nova tog en promenad med vagnen ner till stan och stadsparken men först gick vi en runda runt Gässlösa. Första stoppaet blev i Stadsparken, Nova började bli otålig av att sitta i vagnen. Vi gungade och "körde lite bil". Nova älskar verkligen att gunga.

  

När vi lekt av oss lite så fortsatte vi in i stan. Gick lite i affärer. Nova fick sig en ny vinterjacka och jag fick mig ett par nya jeans. Nova vägrar verkligen att sova i vagnen, tror att hon är alldeles för nyfiken. Efter några timmar på stan så började den lilla hönan bli trött så det var bara att gå hem till spjälsängen där hon slocknade på någon minut.



Mina "stora" älsklingar dök upp vid  middagstid, Guuud så jag har saknat dem. Nova blev också jätte glad, lät dem inte vara en sekund. Vi lekte och splade lite spel tills Peter kom hem. Jag och Julia åkte då bort till Knallelan och fortsatte shoppandet medan resten av familjen var på lekplatsen. Julia fick sig ett par nya skor i Knalleland och jag fick ytterligare ett par jeans, ett par bruna byxor, ett par höst skor, ett par stövlar och en luvtröja...detta relaterade till luspank:-)
På kvällen firade vi Julia som har fyllt 7 år hon fick presenter och sin bestälda mat...Tacos.

Lördag!
Ytterligare en dag med solsken.
Vid middagstid åkte vi till våra fd grannar som flyttat till Gällstad. Deras dotter har också nyligen fyllt 7 år så vi gratulerade henne. Det var ett jätte mysigt hus utanför Gällstad mitt på landet. Vi fikade lite sen åkte jag, Peter och Nova till lager 157 medan Julia och Anton var kvar och lekte med Y och tvillingarna. Så även denna dag blev det lite shopping, men idag mest till barnen.
På kvällen kom Peters syter med sambo hit och grillade med oss. Min lilla mamma tittade också förbi. Det  är ju så gott med grillat. Det blev grillad kyckling, färskpotatis i ugn, vitlöksås och sallad, gud så gott. Förmodligen årets sista grillning:-(
De små somande runt 21.00 medan vi stora satt uppe ett tag och drack lite vin,gott vin och trevligt sällskap.



  

Söndag!
I morse gick min man upp och tog hand om morgonbestyren med barnen och jag fick sova lite, det var skönt.
Idag skulle vi fira Julia vidare med släkten. Jag och de stora barnen åkte till Maxi på fm för att inhandla ingredienser till dagens tårta. Det blev vanilj marzan på ena lagret och banan blandat med grädde på andra lagret. Super smarrigt och barnen granerade den så fint.



Julia var jätte glad för sina presenter. Hon fick bla en ny platt tv av sin Morfar, sminkdocka mm av Mormor, Tunika av "faster" L, Pengar av Faster E och mycket mycket mera. Tack alla ni som uppvaktat min underbara tjej.






Julia och Anton!
Mamma älskar er så otroligt mycket. Fast att ni inte bor här lika mycket tid som eran lillasyster så ska ni veta att jag älskar er alla tre precis lika mycket. Ni är mitt allt och mamma är så stolt över att få vara just eran mamma. När ni inte är här så saknar jag er så otroligt mycket. Varje kväll när vi pratat så kommer tårarna. Ni fattas mig men ni finns alltid i mitt hjärta. Puss mina små yrväder.

   //Mamma.


En vanlig dag full av regn!

Onsdag!
På Tisdags kvällen ställde jag klockan på 07.15 för att vara säker på att komma upp till träningen kl 08.30 på Onsdagen. När man har en liten höna som jag har så behöver man INTE ställe klockan:-) 5.30 skulle det lekas hemma hos oss.
Svärmor kom för att passa Nova undertiden som jag tränade step/styrka. Jag gav klara instuktioner om hur gröten skulle tillagas, inte så svårt. Vattnet hade jag hällt upp i en skål innan och lagt skeden bredvid, det var alltså bara att värma vattnet och hälla i pullver tills gröten tjocknat. När jag kom hem så ligger Nova i soffan med en nappflaska och jag undrar om hon inte blev mätt av gröten. "Hon äter det nu"  fick jag till svar. Då har den lilla tanten hällt gröten i nappflaskan i flytande form:-D

Vid lunch tiden så mötte vi upp lilla Mora Nisse och hans lilla mamma i stan för att äta en bit mat. Det blev inte EN bit mat:-D det blev buffe på Thai Silk, guuud så gott det va och jösses så mätt jag blev. Vi hade tänkt att  gå på stan lite men jag hade en jätte trött liten tjej i vagnen som vägrade sova och virr pannan Marie hade i vanlig ordning förlagt sin mobil:-D så vi beslöt oss för att åka hem.

 

Resten av dagen blev jätte lugn. Jag och Nova var hemma själva medan Baby va iväg på egna äventyr:-)








Måndag-Tisdag!

Måndag!
Vilken härlig dag,sol precis hela dagen. Nova vaknade tidigt,lekte lite och åt frukost tills det var dax att sova igen. T och hennes lilla pojk kom och hälsade på, så roligt. Det var länge sedan  vi sågs och hennes underbara lilla gosse har hunnit att bli så stor.



Vi tog följe ner till stan för att möta upp mamma/mormor. Vi gick och kikade lite i affärer,lite fick vi handlat. Köpte mig ett par nya svarta byxor på Gina,en tunika på Gina, presenter till min stora höna som fyllde 7 år i söndags(Bratz Ska det vara på allt nu:-)).
Mamma passade lilla hönan medan jag fick gå och sätta mig i frisör stolen, det var behövligt nu kan jag lova.
Nova började bli hungrig efter det så vi gick till Tant grön och fikade. Jag drack en kaffe latte med vanilj smak, mamma kaffe och kanelbulle och nova fick spagetti med köttfärssås.





Mamma/mormor följde sedan med oss hem. Jag hjälpte henne att färja och slinga sitt hår, så fin du blev lilla mamma:-)

Tisdag!
Väckte Nova vid 8.15, så typiskt att man skall iväg de dagar som hon sover länge men hon vaknade som vanligt med ett leende på läpparna. Hon fick sin gröt och sedan begav vi oss till Öppna förskolan. Gud vilket dåligt samvete man får över att inte ha varit där på säkert ett halvår, särkillt när man ser hur kul hon verkligen har det. Vi mötte upp Mora Nisse och hans lilla mamma, lika mysigt att träffa er varje gång M. J och hennes lilla prins kom dit och lilla I och hennes lilla princessa.Förlåt Ida att jag inte sa hej då, vet inte vad jag tänkte på:-)
Det var jätte många barn med  sina mammor där idag, kanske beror på det dåliga vädret. Vi lekte en stund och fikade super goda nybakade frallor(Tur Marie att du sa till mig).



 

Innan vi begav oss hem så åkte vi till Knalleland(perfekt när det regnar ute). Vi hann med lite shopping idag också. Det är väl onödigt att ha pengarna i plånboken;-)
Nova fick lite kläder och ett par skor och Julia fick lite kläder. Haklappar till Pappa och Nova:-) och en tröja till mig ifrån Gina. 
Va inne hos Terese på Kicks och köpte mig en hårtoning, blev inte helt nöjd med reultatet ifrån igår. Jag har blivit så löjlig. Igentligen så skulle jag ju ha ringt upp frisören och sagt det men istället så går jag och köper mig en toning istället. Ja ja resultatet blev ganska bra iaf:-)
Lilla hönan var så trött när vi väl var hemma igen så nu sover hon och jag sitter här:-)

   

Helg!

Lördag!
Lördagen började med en lång och svettig promenad. Jag och Baby i gympaskorna och Nova i vagnen. Nova börjar att tröttna lite på att sitta i vagnen för länge så man måste vara väl förberedd med rån,majsbågar och leksaker, då brukar det gå ganska bra.
Efter promenad och frukost begav vi oss till Knalleland. Svärmor fyller 75 år på Måndag och skulle ha kalas idag så vi letade efter något till henne men efter att ha irrat runt länge utan att hitta ngt specielt så bestämde vi oss för att ge henne pengar, tråkigt men uppskattat.
Nova däremot som fyller 10 månader denna dagen fick en present, en "lära gå" bil. Gud så roligt hon tyckte att det va(mest att åka på den:-)).



Min lilla mamma kom vid 15.30 för att följa med på svärmors 75 års kalas. Det var ganska mycket folk som var där och en trevlig stämning. Det bjöds på smörgårstårta så Marie! får vi köra hårt på Boxen:-)
Det var ganska fint väder så vi kunde sitta ute.

                          


Söndag!
I dag fyller min stora höna 7 år, Grattis älskling! Denna helgen är hon hos sin pappa och blir säkert firad ordentligt. Vi skall ha stort kalas till helgen... Mamma älskar dig så mycket.


Morgonen började med sovmorgon, så skönt. Peter gick upp med Nova och gjorde i ordning henne. Sen kunde jag gå upp till ett dukat frukostbord, så gott att bara kunna sätta sig och äta. Tack Baby:-)
Solen har lyst starkt hela dagen, så skönt. Vi skulle till mamma på middag idag men innan dess hann vi med att gå ut lite på lekplatsen, väldigt uppskattat av våran lilla höna som fullkomligt älskar att äta sand:-)



   


KÄRLEKSFÖRKLARING I SANDLÅDAN:-)



Nej nu skall jag gå och förbereda mig för kvällens Box pass på gymet.

Kram på er.

Några timmar kvar...sen är det helg:-)

Eftermiddagen hos Marie och lilla Mora Nisse igår var supermysig. Vi fikade lite melon och äpplen(så nyttiga vi är:-)) Barnen lekte bra tills min lilla höna fullkomligt slänger sig över lilla Mora Nisse och skall pussa honom, vilket relaterar till en väldigt rädd och ledsen Mora Nisse. Nu har vi bestämt oss för att gå till öppnaförskolan på Tisdagar då det är baby cafe, dels för att Nova skall få leka med andra barn och dels för att lilla Nisse skall vänja sig vid andra barn:-)



Se så bra det går...tills...



När Herr Smedberg senare kom hem så fikade vi lite(Han och Nova åt sockerkaka och jag ett päron:-)) Sedan åkte vi en sväng till Knalleland. Köpte Nova två par nya byxor och en body.

Fredag!

Morgonen började tidigt idag,06.30...jäsp. "Nova! Mamma har ju sagt till dig att det ÄR skönt att sova på morgonen"  Vi lekte lite och åt frukost. Jag åt havregrynsgöt och Nova åt Sempers 8 månaders gröt med äppelpurre till.

 

Idag skulle Nova vara på BVC vid 10.30 så vid 09.00 gick vi ut. Vi gick en långrunda runt stallet och över Gässlösa sen gick vi till ICA MAXI och inhandlade lite gott inför kvällen. Peter har lovat att laga mat ikväll när jag är och tränar bara jag hade handlat innan, så nu var det gjort.
Nova var på sin 10 månaders kontroll. Allt var jätte bra.

22/8-2008
Längd: 72,5 cm
Vikt: 8905 gr
Huvud omfång: 44,5

Så i morgon lilla höna så fyller du 10 månader.


Eftermiddagen blir lugn, har ju köpt senaste nr av mama:-)
Kramar.

Torsdag!

God morgon mina vänner!

Gårdagen började med att svärmor kom hit vid 07.30 för att passa våran lilla höna. Jag åkte iväg och tränade, step/styrka. Guuud så kul det var. C som har passet är helt otroligt duktig hon kan få vem som hellst att ryckas med och hitta viljan att träna.Hon körde "skiten" ur oss så idag vaknade jag med världens träningsvärk.Aj aj aj men det är en skön smärta,nu vet man att man gjort ngt bra.
Jag har verkligen bestämt mig för att tappa mina sista gravid kilon nu. Det är inte roligt när man har en hel hög med jeans som man inte kan använda. Nu är det stenhårt som gäller. "Så Marie! I morgon kör vi igen va???"

Resten av gårdagen bara försvann i ett naffs. Städade lite, mamma var här en sväng, tvättade, bytte sängkläder, ja sen hade dagen gått.

Nu skall vi ta en morgonpromenad, ska bli skönt. Man vaknar till på ett annat sätt då. Fullkomligt öser ner ute bara, inte så kul men vad gör man inte:-)
I em skall vi åka och leka lite med M och hennes lilla Mora Nisse, ska bli mysigt. "Marie, vi har tappat stinget lite. Vi måste ses oftare, våra små lunch dater har lixom försvunnit. Sablar vi måste ta oss i kragen nu:-)"



Här är lilla Mora Nisse och Nova på Liseberg.

Min stora höna har börjat i första klass!

Igår kväll fick jag snällt ställa klockan på väckning, gud så jobbigt det var att gå upp kl 06.00. Nu kan jag förstå Babys frustration varje kväll Söndag till Torsdag. Klockan fick jag ställa för att inte komma försent till Julias första skoldag. Gud så spännande men samtidigt lite vemodigt. Hon har blivit så stor så snabbt. Det var inte länge sedan hon låg på mitt bröst helt nykläkt:-) Vilken upplevelse och vilken känsla.
   


Julia min älskade dotter!
Jag älskar dig så otroligt mycket. Du är så stark och jag vet att du med din vilja kommer att gå långt i livet. Dina mål kommer du att uppnå. Du och din morbror är väldigt lika i era sätt att vara. Ni går alltid eran egen väg.
Fortsätt så min ängel.
Mamma älskar dig så otroligt mycket. Du,Anton och Nova är det bästa som har hänt mig.
//Mamma



Mamma kom vid 07.00 för att passa Nova och sedan var det bara att ge sig iväg. Hon fick sin nya ryggsäck och blev jätte glad för den(phuu vilken tur:-)) .Klockan ringde in och man såg hur de flesta barnen var lite nervösa. De nya fröknarna hälsade elever och föräldrar välkomna, vilka goa fröknar sen då:-) super mysiga. Tror att det kommer att gå jättebra.
Jag åkte senare iväg och hälsade på Anton men som precis skulle gå iväg,men lite pussar och kramar hann vi med iaf:-)

Innan det var dax att åtrevända hem så tog jag vägen om S, en barn och ungdomsvän. Tror nog att det är en av världens bästa vänner. Det var roligt att träffas igen efter säkert två år. Det var roligt att se hur hennes små killar vuxit upp till "stora" killar. Vilka fina barn du har S:-) Som alltid när vi ses har vi mycket att prata om, käns som att vi hade behövt en vecka ihop  för att få sagt allt och höra allt. Men nu hoppas jag S att du snart kommer... Saknar dig min vän.


Grattis mormor och min lilla höna på namnsdagen!

Då var det Måndag igen, käns som att det bara är Måndag och Fredag nu för tiden. Veckorna går så otroligt fort.
Nova vaknade inte fören 8.15 idag så jag känner mig så utvilad.



Vi hade lite morgonmys innan jag satte Nova i vagnen och jag satte på mig gympaskorna.Vi gick ner på stan för att uträtta lite ärenden.
Det första stoppet gjorde vi på arbetsförmedlingen. Jag har aldrig behövt att besöka det stället innan men nu var det alltså dax. Jag skulle ha börjat att jobba nu i Oktober var det tänkt men innan sommaren fick jag ett brev ifrån en konkursförvaltare som då talade om att firman jag jobbat på gått i konkurs. Jaha vad gör man nu? Skulle bara ha jobbat fram till Januari då jag skall ta upp mina studier på Högskolan igen, nu sprack den planen. Får väl leva på kärlek till Januari;-) Men det blir inte så svårt, har ju världens bästa "man"...Älsakar dig baby.



Andra stoppet gjorde vi på en väskaffär i stan. Min stora höna börjar i första klass i morgon så det är klart att vi var tvugna att köpa den finaste skolväskan i hela stan. Naturligtsvis en rosa.
Innan vi gick hemifrån i morse skulle jag kolla igenom räkningarna för denna månaden, vilken röra det var i lådan. Så tredje stoppet blev på Ålens för att inhandla bra förvarings "fack" till papper och räkningar. När vi var färdiga så hade jag en väldigt trött liten tjej i vagnen som bara vägrade att somna så vi gick hem.
På två sek sov hon gott i sin säng. Jag passade på att börja att sortera alla papper, tog mig nästan 1,5 timma. Men guud kl var 13.00och jag hade helt glömt bort att äta frukost. Kokade mig lite gröt och sen var det dax att ge lillhönan middag. Jag frukost och hon middag..."Skärpning Ulrica"

Nu kommer snart Baby hem och vi skall åka och handla för att fylla på vårat helt tomma kylskåp.

Lillhönan har också lärt sig att öppna lådor:-)
  

Släktträff...

Ja då var det dax att träffa släkten igen efter 5 år.
Var femte år är det alltså dax att dra ihop släkten på min farmors sida,skulle alla komma så skulle det innebära en VÄLDIGT MASSA folk. Min lilla pappa har ca 80 kusiner,då kan ni tänka er hur många sysslingar jag har. Denna gången skulle vi hålla till i smålands djupaste skogar,Rävekulla:-D
Vi hade räknat ut att vi skulle ha ca 26 mil att köra så vi begav oss hemifrån vid 11.00 på lördags morgonen. Vi gjorde ett stopp i Växjö hos min kära kusin för att fixa till oss lite inför festen
       
.

Runt 16.00 va vi framme i Rävekulla:-)
Peter var ganska nervös, han skulle ju gå och presentera sig för ett 60 tal för honom helt okända människor och för alla berätta hur han var släkt till familjen. Nervositeten släppte ganska snart när han upptäckte att han inte var ensam i sin position. Det händer ju endel i familjerna under fem år. Någon är gift, någon är skilld, någon har fått barn osv.
Det hölls tal och vi satte oss till bords, bordsplasering.
Min bords kavaljer blev min kusins man M,kunde inte få det bättre.

  på min andra sida hade jag min lilla höna 


Barnen lekte precis hela kvällen,de hade så roligt. Roligast var nog att de var pysslingar nästan hela barnaskaran. "Kom pyssling vi gungar" ,"Nej pyssling vi dansar". Så höll de på hela kvällen.
Maten var jätte god och stämningen var verkligen jätte bra.
När vi skulle åka och säga hej då så fick jag mig en tankeställare...
"jaha då ses vi väl om fem år,hej då". Vi är släkt och vi bor i samma land(några bara 5 mil bort) ändå måste det krävas en annordnad tillställning för att man skall träffas,är det inte lite "rubbat"???

Nu sitter jag och väntar på att baby ska komma hem med pizza och godis. Soffan har väntat på mig hela dagen, nu äntligen lilla soffa så kommer jag...

Puss och kram mina vänner.

Godmorgon!

Varför kan inte små barn sova länge på morgonen? kunna känna att det är skönt att bara ligga kvar och "dra" sig. Nejdå...så fort de små blå öppnat sig för en av dem så e det upp och  hoppa direkt,då helst för hela den övriga familjen också. Nu har jag varit uppe i snart två timmar och vi har hunnit med massor. Spelat spel(då fyra olika), läst bok, ätit frukost,duschat och klätt oss. Nu vill jag bara gå och lägga mig igen, men icke sa nicke. Nu kommer det att vara fullt ös tills Bollibompa börjar kl.18.00 ikväll:-)
Jag måste lära mig att dricka kaffe eller har coffein tabletter samma verkan? Blir man så pigg av kaffe som alla säger eller är det bara gott (för endel) och socialt?

Igår var det en sån där härligt slapp dag. Regnet öste ner i omgångar. De stora barnen var ovanligt snälla emot varandra(när de varit tillsammans under en längre tid så brukar det bli ganska mycket bråk och tårar,tror det kallas syskonkärlek:-)), men gårdagen var relativt lugn.
Mamma och en vän till henne var här en sväng och fikade på eftermiddagen. Mamma flyttade hit till Borås för ca 4 månader sedan. Jag är så otroligt glad och tacksam för detta. Jag måste nog ta det personligt för hade det inte varit för att jag och hennes barnbarn befinner oss här så hade hon nog aldrig valt att flytta till just Borås.

Lilla mamma!
Du beteyder så otroligt mycket för mig.
Du är en kämpe ut i fingertopparna. Alla de sjukdomar och operationer är det inte många som skulle klara utan att bryta ihop fullständigt. Men inte du lilla mamma. Vi är väldigt lika på många punkter lilla mamma men på den punkten är vi totalt olika.
Vi "bråkar" ofta men det tar inte många minuter innan vi blir sams igen. Förlåt är något vi kan säga och mena det.
Du är världens bästa Mamma och Mormor.
Jag älskar dig så otroligt mycket,utan dig skulle jag inte kunna leva. Du ställer alltid upp på barnen och det känner dom, de känner din kärlek till dem.

Puss och kram lilla mamma, vi hörs snart (jag ringer ju snart:-)).
//din dotter




Ikväll ska jag träna, det ska bli så kul. Har inte tränat på hela sommaren men nu skall jag äntligen komma igång. Ikväll ska vi(för du ska väl med Marie?) träna Step/Styrka.
Att man kan tappa så mycket av sin muskelmassa på så kort tid. Man kämpar ihjäl sig för att få den och sen räcker det med ett sommaruppehåll eller liknande för att tappa nästan allt. Hua när man tänker på det viset så blir man inte jätte sugen på att bege sig till gymet precis. 

"TÄNK POSITIVT ULRICA!"
Jo men jag har ju faktiskt relativt nya snygga gympa skor, det är socialt, svettigt och man mår ju så otroligt bra efteråt.

Lillebror!

Älskade lillebror!
Du anar inte hur mycket du fattas mitt hjärta varje dag(låter som att du inte lever men det gör du ju, fast så långt borta).
Jag är så otroligt stolt över den människa du blivit och hur du alltid varit. Du är i mina ögon så stark och målinriktad.
När vi var små så "retade" jag mig på dig varje dag, vi bråkade ständigt men om någon var dum emot dig så försvarade jag dig alltid. Jag tror att du såg upp mycket till mig som liten.
Du älskade familje traditioner som barn. Jag kan fortfarande tänka tillbaka på en av jularna på Högåsstigen. Vi levde i ett rivningsobjekt. Vi hade var sitt sovrum och mamma och pappa ett, men något tv/vardagsrum fans inte. Vi satt på ditt rum. Du hade tomteluva och du hade klätt en liten gran på ditt rum. Bland leksaker och Madonna plancher firade vi alltså julafton. Du såg inte det jag såg. Jag såg misslyckande. Misslyckande över att inte ha det som alla andra medan du kände lycka, lycka över att familjen var samlad.
Du har alltid gått din egen väg oavsett vad folk tycker. Aldrig varit rädd för det som är främmande. Jag tror att det är de egenskaperna som tagit dig dit du är idag.
Idag är du utbildad Journalist, lever i ett helt annat land med en helt annan kultur och talar flera språk.

M idag är det jag som ser upp till dig.

Jag älskar dig så otroligt mycket, du är världens bästa lillebror och morbror.
Jag önskar dig alltid det bästa.

Puss och Kram från din sis.



Onsdag och Storprinsens födelsedag.

Idag är det älsklingens födelsedag.
Dagen började med en fullbajsad lilltjej,att man kan vara så glad efter att ha fyllt på från topp till tå är för mig ett stort frågetecken. Vi bäddade rent och sen var det dax för en lång lång frukost. Den ena hade ont i magen och den andra ont i tungan,allt för att slippa äta frukost. Jag förstår det inte, frukost som verkligen är det godaste målet på hela dagen. Inget går upp mot min havregrynsgröt efter en lång och svettig promenad. Jag kan gå och längta efter detta under hela min morgon runda:-) När allt efter många om och men iaf var uppätet så bar det av till mamma/mormor där jag lämnade in minstingen i familjen.
Jag och mina stora yrväder fortsatte sedan till Dalsjöfors för att inhandla en av Herr Smedbergs alla dagens presenter. Det blev en parfym,Rochas. Hade det inte varit för att Anton ville ge honom en present ifrån honom och sina syskon så hade det fått räcka med bältet jag köpte förra veckan. Plånboken är ju inte jätte tung efter semestern.
Vi åkte sedan hem för att förbereda för kvällens firande. Vi skulle nu fira mannen i mitt liv,vi skulle fira hans 34e födelsedag:-)
Bakningen gjorde vi förra veckan.
*Bullar
*Muffins
*Sockerkaka
*Kärleksmums
*Chokladkaka med nötter och vit choklad
*Silviakaka
*Cheesecake

Jösses, jag som måste tänka på vikten. När ska allt detta gå åt:-)?

Julia och Anton slet länge och väl med dukningen. I ösregn var de ute och plockade blommor, sicka goa ungar.
Vi blev inte så många.Peters storasyster med "man" är på Cypern och lillasystern jobbade tyvärr kvälls skift. Men Peters mamma och min mamma kom och min lilla pappa kommer på Fredag:-)



 

Älskling!
Jag är så otroligt glad för att jag har träffat dig, du gör mig hel.
Hoppas att du haft en bra födelsedag baby.
Puss och Kram.


Då var det dax att börja blogga...

Jaha då är nog  sommaren förbi,eller vad tror ni?Hela året går man och längtar efter semester, den kommer och det är knappt att man hinner blinka fören den är förbi.
Herr Smedberg fick nytt jobb i fredags så redan igår började han där(han slapp med andra ord sin uppsägningsmånad). Så igår och idag har det bara varit jag och barnen, faktiskt jättemysigt.
Idag tog vi oss ner till stan för att leka lite i stadsparken.Nova i vagnen, jag i gympaskorna och Julia och Anton på var sin cyckel, hua vad jag fick springa:-)
Nova älskar verkligen de veckorna då storasyskonen är här, hon fullkomligt lyser. Det är så härligt att se dom tillsammans. Anton sänker sig till hennes nivå och leker med henne medan Julia är den lite mer vuxna som hellre matar oh byter blöja:-)


Tänk att hon redan är sju år...ja om två veckor. Min lilla höna skall börja i första klass.Hon är en tjej med full av vilja och nyfikenhet. Hon suger in kunskap varje dag.
Anton blev fem år i Maj och är ett litet yrväder med full av energi. Största intresset är sin cross och sin fyrhjuling. Det är tur att han har en pappa som är lika intresserad.

Nova är nog mest lik sin storebror i sättet. Stark vilja och väldigt mycket energi. Hon är alltid glad och super nyfiken på allt. Tänk att det snart redan gått ett år sedan hon föddes. Dagen efter hennes födelsedag så firar jag och Herr Smedberg tre år tillsammans.

Vad jag mår bra tillsammans med dig älskling.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0