Brrr vad kallt...

Började dagen med en promenad på kransmossen med Anna och Ellen och mina små vikter;-) Mkt roligare att gå tillsammans med någon men man babblar mer än vad man går:-)
Fick en ny slags fukost hos Anna som bestod av 1 rått ägg,1,5 dl havregryn,lite funlight och 3 dl lättmjölk som sedan bara mixades. Låter inte så himla gott men va faktiskt helt okej.
Med tamke på hur slarvig jag är med frukosten efter promenaden annars så var detta kanon. I bästa fall annars så blir det en protein drink och en banan...hmmm jag måste bli bättre med kosten.
Nu har bästa Anna med sambo och vänner börjat lägga upp lite träning och kost för mig så det känns bra, då måste jag ju äta. Tyvärr så fungerar jag så som person att allt eller inget för min del, men det ger ju inga muskler och fastare kropp precis.

Dagen i övrigt har jag tillbringat på golvet med Nova,i tvättstugan och i diskhon.

Nu skall jag strax möta upp Marie vid Ramnasjön och vi skall gå och svettas lite ihop med våra vikter...Haha M har också inhandlat vikter. Sen blir det väl hem och lyfta lite "skrot" här hemma för att senare ta platts i soffan.

I morgon bitti är det återigen dax för promenad på Kransmossen...Gött men kallt så tidigt på morgonen,brrrrr.

För er som undrar...

Ja precis! För er som undrar varför jag ständigt i mitt skrivande kommer tillbaka om kost och motion.
Ni som känt mig länge vet nog varför, men ni som inte känner mig eller inte har känt mig så länge.

Jag har varit kraftigt överviktig. Till min längd på 165 cm så vägde jag som mest 97kg. För nästan exakt 7 år sedan bestämde jag mig en gång för alla att aldrig mer vara tjock.
Med gråten i halsen gick jag till Viktväktarna. På 8 månader hade jag med bara ändrad kost gått ner 32 kg. Visst har jag gått upp i vikt igen med graviditeter men båda gångerna kämpat mig tillbaka dit jag är idag.
För mig handlade det inte bara om utseende. När jag födde min första dotter kom paniken. Jag ville kunna leka med henne utan att bli anfådd,åka pulka,cykla,ja allt som man gör med sina barn.

Ja nu vet ni lite bakgrund till varför jag ständigt skriver om vikt.

För 9 år sedan...


Nu med min minsta dotter...

Träningen under julhelgen!!!

Träningen under julhelgen har faktiskt gått förvånandsvärt bra. Ja inte jämfört det hur det var innan helgerna började,men jag är ändå ganska nöjd.



Varje dag har det blivit minst en lång och svettig promenad och ibland två. Någon dag har jag i samband med promenad hoppat in på gymmet och även kört lite styrka.
Viktmässig så har det väl inte hänt så mycket under dessa dagar men jag är ändå nöjd med att bara kunnat "hålla" vikten stilla med tanke på vad man stoppat i sig var och varannan dag.

Idag har jag och Nova gått en runda på morgonen,dock inte så länge...45 min kanske. Tänkte gå senare igen med vikterna runt vristerna och avsluta med lite styrka här hemma. Va och inhandlade lite hantlar i olika vikter igår så jag tror nog att det kommer att bli folk av mig också en dag.

Jag har ju viljan,men sablar vad svårt det är när man vet att det står 1/2 kilo smågodis längst upp,längst in i hyllan(har ställt det där för att jag måste ta fram en stol för att få ner det,ska ju va lite jobbigt iaf om jag nu måste).
Satan jag måste ju ha bättre karaktär.

Annandag jul!

Fy satan vilken KUL kväll, kan nästan bara uppdateras i bilder...

Va  med lillebror och vänner i Göteborg. Vi bodde hos Pernilla och hade även förfest där innan vi gick till Park lane på queer kväll.
Schlager,transor och manliga go go dansare...kan det bli bättre???

Syskonen bjuder på shoots...


Lillebror och Pillan


Clara och Maria


Me unt Emelie


Party med damerna!


Syskonen Johansson...


Pillans Erik dök även upp...


Fint med lite julgranskulor i öronen...


Underbara...


Inte så illa pinkade...Dock ville de nog ha varandra och inte mig:-(


oj oj oj...


Hittade en vännina att röka lite med...


När ni ser denna bilden så förstår ni kanske varför ni nu inte får se resten av kvällen...


Ja jösses vilken galet rolig kväll, men det känns i dag vill jag lova.
Nova har nu precis somnat och jag hör hur min man "drar stock" ute i soffan...tror jag tar mig en promenad faktiskt.

Kram

Julafton!

Morgonen började tidigt. Jag,baby och Nova gick en promenad innan all stress. Jag fick en toppen julklapp av Baby på morgonen,vikter som man sätter på vristerna. Tydligen så ska det vara jobbigt att gå också... Det va det också kan jag lova, fy satan vad det kändes i benen.

Vid 13.00 bar det av till Sjöbo till Peters mamma där redan resten av hans familj befann sig.
Det blev julbord,kalle anka och så kom tomten.
Efter julklappsutdelning åkte vi hem till oss där min familj redan befann sig, dvs mamma,pappa och lillebror.
Vi började direkt med attt dela ut julklappar så att Nova skulle orka vara med. Jösses vad julklappar hon fick, de stora barnen hade fått precis lika mycket de också. "Tack snälla alla ni som gett våra barn så mycket julklappar!"

     

På kvällen blev det julbord IGEN men med lite lugnare atmosvär,Nova slocknade ganska tidigt.

Lilla Pappa fick ha keps på sig,han har slagit i sitt lilla huvud och är helt inlindad med hushållspapper...


Jag fick iaf världens bästa julklapp av min lillebror. Den 16e April åker jag till honom i Barcelona!!! Alldeles själ dessutom. Är redan nervös för hur allt skall gå här hemma.

"Magnus! Tack snälla för världens bästa jul och födelsedags pressent. Det skall bli så kul och jag kan inte tacka dig nog. Jag älskar dig så mycket. Massa pussar till dig!!!"


Jul helgen...

Lördagen Den 20 e December så hade vi vårat första julaftonsfirande. Julia och Anton är hos sin Pappa i år under julen och det käns jätte jobbigt. Men inget som barnen själva tyckte. "Det är ju bra mamma,då kommer ju tomten två gånger"
Planering och julmats lagning blev det under hela dagen iaf. Baby va ute och jagade så det blev jag och tre barn till att fixa. Fick sån hunudvärk lite senare under dagen men som tur väl va så kom pappa ifrnån skogen hem och med sig hade han  Morfar.
Jag tog mig faktiskt tiden för en långrunda utan barn...bara mp3n och jag.Så otroligt skönt.
Lillebror och Mormor kom vid fyra och sen va allt i full gång... Mat,Tomte, Jullappsöppning, godis ätande osv...
När barnen lagt sig så tog faktiskt jag och lillebror oss en lång,svettig promenad runt Hestra och Tullen, så skönt efter all mat.

                                                  Nova va inte ett dugg rädd för tomten,pussa skulle hon göra...

     


Dan före doppare dan blev som de flesta andra mornar ganska tidig.
Skulle möta upp tjejerna på stan,dvs Marie och Anna. Vi shoppade de sista julklapparna och va på Viskan och åt lunch. Så mycket folk över allt men ändå så trevligt det va denna dag... Lillebror ramlade in på Viskan han också, mysigt.
Alla gick sedan åt varsina håll utom jag och lillebror. Vi fortatte lite på stan innan vi gick hemåt.
På kvällen blev det plankstek och frågespel. Det slutade dock med att Baby slocknade i soffan medan jag och lillebror bara läste frågor och svar...Ja något lär man sig väl alltid.

Helg och lillebror är i Sverige...

Veckan har gått så otroligt fort. Promenader,gymet,fika osv osv.
Börjar bli ganska stolt över hur mycket jag faktiskt försöker att träna och promenera. I snitt i veckan den sista tiden blivit tre styrke pass på gymmet, minst två raska promenader om dagen,ibland en promenead och en jogging runda.
Inte så illa va???Risken är väl kanske inte jätte stor att jagkommer att fixa detta uner hela jul och nyår men mellandagarna har jag iaf som mål.

I Torsdags blev det dock bara en promenad men det för att jag var och hämtade lillebror på flygplatsen vid 10.00. Åååå vad det var kul att se honom igen. Vi åkte till stan och hämtade Emelie och sen blev det frulle på ngt msigt litet fik vid kville torget. Mamma och Nova var också med.
Väl i Borås igen släppte vi av Emelie vid högskolan och lilla mamma hemma hos sig. Vi åkte hem till oss och började med att tvätta...lillebror har tagit med sig smuts tvätt till Sverige. Undertiden som tvätten gick så drog vi iväg på en jätte lång och svettig promenad. Gott efter en dag i bilen.

Mina stora barn kom på eftermiddagen, tror ni att de blev sketa glada över att se sin morbror igen???
Kvällen blev lugn,adventskalendern,saga sen sängen.

På Fredags morgonen vid 10 tidenåkte jag upp till mamma och mamma åkte till oss för att passa baren för Peter skulle iväg på ärenden. Både jag och Magnus hoppade i gympadojorna och gick ut för att möta upp Anna och Ellen sen bar det av på långpromenad.
En promenad med mycket skratt.
Väl hemma igen vid 12.30 åt vi som först frukost....hmmm,dåligt. Jag vet.
Mamma och Julia åkte iväg till mamma.
Jag,Magnus och Anton gick ner till stan för lite sista minuten julklappar. Vi hann även med en mysig liten fika på kafe Viskan med vän Marie, jippie. Käns som det va flera veckor sedan...Drama queen Ulle igen.


Peter och Nova hade "myst" här hemma, dvs inte diskat,inte plockat undan,bara lagt fram och inte tillbaka i princip hela lägenheten. "Nova har sovit i 3 timmar,Gumman" Jätte lycklig. "Ja men vad har du gjort?" Det surrar ifrån sovrummet där x-boxet står,jag går in...persiennerna är nerdragna,det luktar fis i hela rummet och han svarar "Vilat!"

Jag vet inte om jag nämnt det men P blev varslad,han jobbar som rörläggare och var tyvärr sist in och blev först ut. Nu tycker ju då jag att efetrsom ha är hemma så skall sysslorna i hemmet delas lika,eller vad tycker ni??? De dagar han söker jobb,är på arbintervjuver, arbetsförmedlinge osv...ok, det kan jag köpa. Men va FAN!!! Legat och spelat tv spel i tre timmar och inte gjort ett enda jävla dugg här hemma....har jag rätt att vara arg???

Hur har ni syssslorna uppdelade hemma? Bäde ni som är mamma/pappa lediga och ni som jobbar???

I morgon...

Ja i morgon kommer min älskade lillebror hem ifrån Spanien för att fira jul.jag är så glad. Jag har längtat så länge nu efter att få träffa honom.


"Magnus! Sis älskar dig så otroligt mycket och du är så saknad när du inte är här,men i mön ses vi!!! sablar vi ska ut å gå och röka massa cigg på lilla balkongen:-)"


Lucia!

Grattis Anna på din 30 års dag!
Vi fick pga din magsjuka fira dig på vårt egna lilla sätt(ville ju inte bli smittade)


Lussade därför lite fint utanför hennes balkong.

Malin,Marie,Julia och Anton


Anna blev även bjuden på fin dans...


Känner att det inte fins så mycket att säga...


Födelsedagsbarnet med sin Matias och deras Ellen.

30 års fest!

Ja i Torsdags var det dax för ytterligare lite kalas, denna kväll med 16 av mina tjejkompisar. En Torsdag kan tyckas konstigt för många men som alla vet så är December en sådan månad som man har så mycket inbokat under helgerna,Julbord,Lucia osv.
Det blev en härlig kväll med mat,lek och mycket skratt. Kan nog bäst förklara kvällen i bilder..

Blev firad med fin sång...


Jag och Josefine


Anna med taltutan i högsta hugg...


Sofie,Jag och Ann-Helen,saknar er så mycket tjejer...


Tess,Hanna och Madde!!!


Madde unt Maria


Söta Malin,svägerska Jessica och galna Anna


Jag och Syster fis i våra fina mössor


Vän Maria,Svägerska Lena,vän Mariana och Kusin Anna-Maria


Present öppning...


Som vi gillade;-)


En av presenterna,denna ifrån flckorna ifrån Gislaved


Doktor prutt undersöker godisskålen...


Flickorna ifrån Borås och jag.


Före                                     Under tiden                         Efter
     

Josse,jag och Jessica


Tack alla underbara tjejer för att ni gjorde denna kväll helt underbart rolig.
Kan medela att jag sov gott denna natten...

Fortsatt 30 års dag...

Det tog ett bra tag innan jag kunde hämta mig efter morgonens och förmiddagens upptåg,men jösses vad kul det var. Jag önskar att alla kunde ha så fantastiska vänner som jag har. Helt galna men helt underbara.

Runt senare eftermiddag blev jag återigen firad men nu av Familjen. Älsklingen kom hem med världens finsate blombukett, miss sixty jeans som jag suktat efter men aldrig skulle unna mig själv,nya van gils parfymen, pengar till att göra något bara för mig själv(typ ansiktsbehandling eller likn)en super cool mössa ifrån Carlings som passar som en "smäck" till min nya jacka..."Tack Baby för super bra presenter. Jag älskar dig så mycket!" Mor och Far kom och även av dem fick jag ett tillskott i kassan. Många har säkert förstått att det inte alltid finns så mycket pengar över till sig själv när man är mammaledig så även Svärmor och svägerskor överlämnade pengar."Tack snälla ni!

Kvällen blev förövrigt stillsam, mat och superduper smarrig tårta...

Tårtan är Bakad av Bästa Malin...


Mor,Svärmor och jag...

 
Lite båk om vem som ska hålla om mig mest, Far,dotter och Mor.




VI fick även besök av små Lucior. Nova med sin stora kusin Emilia.


Ikväll blir det tjejmiddag så nu måste jag förbereda...

Kram

Min födelsedags morgon!

SENAST kl 09.00 va jag tvungen att vara hos Marie,kom jag inte då så skulle jag förstöra allt. Vad skulle hon hitta på??? Denna människa kan verkligen hitta på vad som hellst. Funderade en stund om hennes man som är lärare tagit hem sina elever för all lussa för mig. I vilket fall så väl framme,genom svettig möts jag av Sjuksyster Fis.



För er då som inte vet så har jag ganska länge haft ont i min lilla rumpa när jag skall gå på toaletten och har verkligen inte velat gå till doktorn för detta...en liten förklaring bara.

Jag hör hur det borrar och lver ifrån toaletten,snart kommer Doktor Prutt ut...



Dax för undersökning...


När denna undersökning var klar så var det dax att gå in i mus rummet...
En av musarna ville mig något, ni som vet historien vet säkert vilken mus det blev... iklädd tomtemask utförde jag mitt uppdrag.




Musen som ville mig något fick mig att fortsätta uppdrag nr 2, ut i skogen.


ALLA UPPDRAG HAR EN HISTORIA BAKOM SIG! SÅ FÖR ER SOM VET SKRATTAR NOG GOTT NU. MEN FÖR ER SOM INTE VET SKAKAR NOG BARA PÅ HUVUDET OCH UNDRAR VAD JAG UMGÅS MED FÖR GALNA MÄNNISKOR:-)

Härifrån kom uppdrag nr 3,latt eta upp rutchkanan på lekplattsen...där det fanns en gåva.


Gåvan...En PÖRR BLASKA!


Nu skulle jag vidare till Maries granne Sara...


Sista anhalten blev den låsta postlådan där jag fann detta...


Desa två galen pannor har förgyllt min första morgon som 30 åring!
Tack goaste vännerna.
Puss på er.

Måndag-Tisdag!

På Måndags morgonen klockan 08.13 befann jag och Nova oss på Kransvägen för att gå en morgonpromenad med Anna och lilla Ellen. Rundan e en jäkligt bra runda,särskillt med barnvagn,alltså gått om uppförsbackar.
Åkte direkt efter promenaden till Ica maxi för att inhandla all mat och tillbehör för kommande fest på torsdag. Mycket blev det. "Så tjejer! Ni behöver inte vara rädda för att gå hungriga härifrån!"
Efter lunch kom mamma/mormor för att passa lillfisen medan jag åkte till sytemet och handlade även då inför Torsdagens fest. "Så ni behöver inte att gå töstiga härifrån heller!!!"
Hade bestämt mig innan på dagen att jag skulle gå en runda till på kvällen men vädret gjorde att jag verkligen inte kände för det. Mötte istället upp "Mor Tuta" på gymet där vi började med lite kondition och sedan fortsatte med styrka. Fy vad det är tråkigt med styrketräning men ack så behövligt för min del.

Även Tisdags morgonen startade på Kransvägen med Anna och Ellen,lika svettig och go denna dag.
Nova somnade ganska snabbt hemma sedan så jag passade på att förbereda för Torsdagens alla lekar och bus,så roligt det kommer att bli.
Vid lunch va det åter igen dax att ta sig till Kransvägen men nu för veckans mamma lunch så nu hade vi även Marie och Noel som sällskap,super god mat. Stannade dock inte så länge utan gav mig iväg till Eko hallen för att köpa engångs vinglas. Smidigt att bara slänga sen...lata jag som talar.
Vid 16 när Baby kom hem satte jag Nova i vagnen och gick upp till sjukhuset,skulle göra ännu en MR röntgen,Peter mötte upp oss och tog Nova med sig hem. Jag gick sedan en rask promenad hem. Va bara hemma och duschade och för tredje gången denna dag begav jag mig till Kransvägen men bara för att hämta upp lilla Anna och sedan fortsätta till Ulricehamn. Malin bor där, denna underbara människa har verkligen underlättat massor för mig denna dag. Malin var förut frisör och nu mera konditor. Jag fick alltså mitt hår toppat och min tårta bakad. "Tack snälla Malin för att du tog dig denna tid,du har/är verkligen varit super snäll!"
Vid 21.30 va vi tillbaka i Borås och då passade jag på att hoppa in och sola lite innan jag åkte hem igen...skit trött.

Kram

Söndag!

Såklart att blev det en långpromenad på mogonkisten,sprang faktiskt lite också:-)
Fixade och donade här hemma under förmiddagen innan det var dax för att köra hem barnen till sin far,ville bara städa ut alla baciller ifrån magsjuka. Så massa tvätt och rejäl storstädning.
Anton hade inte visat några symtom av magsjuka så jag trodde han klarat sig undan men för säkerhets skull så tog jag med en mat kasse i bilen. Precis när jag kör in på barnens fars gata så hör jag Julia skrika"Anton spyr!" Mycket riktigt så spydde han men ALLT i påsen, så duktig kille mamma har. Jag lämnade alltså över två barn och en påse spyor.

Väl i Borås igen så hade min kära man packat iordning för att åka iväg till Göteborg,ni som undrar vad man pacakar med sig till Göteborg för ett par timmar utanför sitt hus har alltså inga barn. Det är blöjor,våtservetter,ombyte,varmare kläder ifall det blir kallt,frukt,välling,gröt osv osv.
Iaf så åkte vi till Liseberg på julmarknaden. Lite dåligt samvete för att inte de stora barnen var med hade jag när vi åkte men inte när vi kom dit. Det var verkligen såååå mycket folk. Kunde inte alls njuta av julstämningen. Förra året var vi där bara två dagar innan julafton,perfekt. Så Julia och Anton:"Vi åker då istället!!!"






Fredag-Lördag!

Magsjuka!!!!

Peter sa på Fredags morgonen att han spytt och suttit på toaletten hela natten och va tvungen att vara hemma ifrån jobbet. Kände direkt att jag kände mig illa måeende när han sa det men trodde att jag inbillade mig.
Åkte istället och tränade ett morgon pass på gymet nu när Peter ändå va hemma. Step/styrka blev det.
Hann till Ica maxi för att handla lite blåbärssoppa men mer hann jag inte. Så fort jag kom innanför dörren så kände jag hur jag började ulka, det var alltså min tur. Hela Fredagen ägnade jag på toaletten och i sängen.

Som tur är så finns Mamma/mormor när hon behövs som bäst. Julia och Anton fick vara där hela dagen,de hade bakat pepparkashus och haft det super mysigt.

På Lördagen var det Julias tur,som väl va så kände jag mig bättre och kunde ta hand om denna ynkliga lilla tjej.

Så Fredagen och Lördagen har inte varit några höjdar dagar...

Kram


Torsdag!

Idag kom barnen...hurrra vad glad jag är.
Innan barnen kom hann jag med en lång och svettig morgonpromenad med Nova i vagnen. Promenaden gick runt stallet,Gässlösa,Damsvedjan,Kristineberg och hem. Hua vilken uppförsbacke det är upp till Damsvedjan,kunde knappt andas när jag väl var uppe. Innan vi gick hem så gick vi in på Ica Maxi för att handla lite mat.

Eftermiddagen gick åt att planera kommande 30 års fest nästa Torsdag. Ja usch ja,nu blir man gammal. Har bestämt mig för att bjuda hit lite tjej kompisar på mat och dryck och lite lek. Allt i sin enkelhet. Valde en Torsdag för att jag själv vet hur mycket aktiviteter det är i December månad. Riktigt roligt att så många ända kan komma. Särskillt roligt att ni som ändå åker en bit tar er denna tid. Ser verkligen fram emot en super mysig kväll.





Barnen kom runt 16.00,så mysigt. Blev bara en massa mys i soffan och lite läx läsning.
När barnen lagt sig så hoppade jag i gympa dojorna och pluggade i lurarna och tog en jogging tur,så skönt. Men trött va jag efter vill jag lova.

Kram.

Onsdag!

Morgonen startade som vanligt på Onsdagar med ett step/syrka pass på gymet. Gott som satanoch stark blir jag  .Svärmor var hemma och passade lilltösen. "Tusen tack!"
Vid lunch tid kom Marie och Noel hit. Skulle egentligen haft lunch hos Anna idag men hon är sjuk den lila stackaren,"Hoppas det blir bra snart lilla vän!"
Men iaf så kom "Nisse" med sin mor hit och vi målade med fingerfärg, kan låta mysigt men jösses vilket kaos,fast ett nu i efterhand ett ganska mysigt kaos. Färg överallt, en ledsen liten "Nisse" och när det vankades dusch så blev de båda små barnen hysteriskt ledsna. Man kan skratta i efterhand men just då var det ganska svettigt.





Efter att våra konstnärer vart färdiga så följde jag och Nova "Picaso" och hans mor en bit sen gick vi en bamse runda, svettiga och "goa" kom vi hem lagom till Pappan i husen också kom hem.
Lagade lax,pressad potatis,brocoli och kall så tills att "Bonde söker fru" började.

Kram

Tisdag!

I Tisdags var Peter hemma och va Pappaledig så på morgonen passade jag på att ta mig ut en runda själv. Sprang/joggade i en timma,kände mig nöjd efter att ha fixat det.
Väl hemma va Baby och Bebis redan klara så jag hoppade snabbt in i duschen och vi åkte iväg till öppna föskolan. Peter har aldrig varit med där innan,tror att han tyckte att det var lite mysigt. Åkte till Andreas i stan och åt lunch, stans bästa lunch restaurang om man vill ha husmanskost. Buffe med olika rätter att välja mellan.

Denna dag:
Hemmalagat mos
Kokt potatis
Bruna bönor
Raggmunkar
Pasta
Fiskgratäng
fläsk
Nötfärsbiffar
Salladsbord
Bröd

Så här ser det ut varje dag fast då med olika rätter, finns alltid något för alla.
Åkte mätta iväg till Knalleland, köpte mig min kläning som jag skall ha på min 30års fest med budrna. Super nice blir det.
Morfar med Novas nya bokhylla. Det blev så bra. "Tack snälla Pappa/Morfar!"


Måndag!

I Måndags morse tog jag och Nova en långpromenad, den gick runt stallet,Gässlösa,Damsvedjan,Kristineberg och hem. En bra morgonpromenad för att vakna till på morgonen och få bort några kallorier på fel ställe. Vid lunch tid blev jag upphämtad av Anna och Ellen för ytterligare en tripp till Ullared. Svärmor och Mamma/mormor skulle dela på att ta hand om lill skruttan. Hade tänkt att ta med mig henne men efter Lördagens kaos med folk där så bestämde jag mig för att hon skulle få det betydligt bättre hemme med sin Mormor och Farmor.
Dagen gick snabbt och vi fick mycket handlat,julklappar till barnen. Gekås är verkligen perfekt när det gäller att handla julklappar till mindre barn.

Innan vi gick in på Gekås bestämde vi oss för att äta lunch, mitt inne på restaurangen sitter självaste konungen av Ullared och dricker sitt kaffe. "Vad fin du är,är det du som är kungen av Ullared?"Frågade jag. Helt allvarligt fick jag tillbakatill svar:"Ja,det kan man säga!" Inte så mycket som ett leende. Jag trodde at detta var en man som kanske jobbade med att klä ut sig,leka med barn eller liknande. Innan han gick så var jag tvungen att ta en bild av honom och det fick jag, sen satte sig konungen i sin vita VOVLVO 740 Kombi och åkte iväg. Hahahahahaha jag har inte skrattat så mycket på länge.


Trött...

I Fredags morse var det åter igen dax för ett step/styrka pass på gymet då svärmor passade lillfisen. Var så otroligt trött precis hela Fredagen och det har hållt i sig. Jag och Nova va en sväng i Knalleland och kikade lite på eftermiddagen innan Baby kom hem från jobbet.
Kvällen blev en lugn kväll framför tvn med tacos och allt vad det innebär,givetvis en stor skål med godis också. Både jag och Baby somnade tidigt helt utslagna i soffan.

Lördag morgon tog jag en skön långpromenad med bara mp3n som sällskap. Svärmor kom runt 11 föt att passa lillskruttan medan jag och Baby skulle få vara lite för oss själva. Vi bestämde oss för att åka till Ullared. Själva blev vi INTE kan jag säga. Hur dumma får man bli. Åker till Ullared en Lördag precis vid löning och innan jul,vilken jävla hysteri. Lite fick vi handlat iaf men jag va inte så orolig för jag och Anna skulle åka på Måndagen igen.
Vi var lika trötta denna kväll och orkade inte ens laga mat så det blev thai mat ifrå Thai path,smarrigt värre. Som kvällen innan somnade vi som små grisar i var sin ände av soffan.

Baby var ute i skogen och jagade på Söndagsmorgonen så jag satte Nova i vagnen och gick även denna morgon en härlig morgonpromenad. Gott och svettigt.Eftermiddagen gick till att göra ingenting. Lite tvätt och pyssel här hemma.Mamma/mormor var här på lite advents fika,så mysigt nu när julen närmar sig. Senare på eftermiddagen blev det en långpromenad till men då bara med mp3n.
Faster/Svägerka L kom på lite middag på kvällen och vi spelade lite spel,super mysig kväll.



Under kvällen som L var här upptäckte vi att min nyinköpta regn jacka hade samma mönster som mina gardiner,dagen efter mötte jag även en liten dam på stan som tvunget behövde kläcka ur sig att hon hade ett dusch draperi i likadant mönster och bara några minuter efter det så kom det ett med i från L då hon märkt att de hade underlägg på hennes jobb i SAMMA mönster. JAG VILL INTE HA MINA NYA GARDINER OCH MIN NYA JACKA LÄNGRE!!!


RSS 2.0